“Saya Dipilih Sebab Muka Saya Sama Macam Dia” – Park Sodam Luah Rasa Syukur Pada Choi Wooshik

park sodam choi woosik

Pada episod terbaru “Radio Star”, Park So-dam berkongsi tentang pengalamannya mengikuti uji bakat untuk filem “Parasite”!

Pelakon itu muncul sebagai tetamu pada siaran 24 November rancangan pelbagai MBC, di mana dia menyebut bahawa pengarah “Parasite” Bong Joon-ho, ingin memilih dia dan Choi Woo-shik sebagai adik beradik kerana persamaan fizikal mereka.

Pengarah Bong Joon-ho berkata dia mahu menjadikan kami berdua sebagai adik beradik dalam filem itu.

Untuk pertemuan pertama kami berdua di sana, dia meminta kami datang tanpa memakai sebarang solek langsung. Jadi kami benar-benar muncul tanpa membasuh rambut kami dan penampilan yang sepenuhnya semula jadi. Dan sebaik sahaja dia melihat kami berdua, dia sangat gembira.

Saya benar-benar tidak tahu bahawa kami kelihatan sama. Saya tertanya-tanya, ‘adakah saya benar-benar kelihatan seperti Choi Woo-shik?’ Tetapi selepas melihat foto kami bersama kemudian, saya melihat persamaan itu.

park sodam choi wooshik bong joonhoPark So-dam kemudiannya dengan rendah hati berkongsi,

Saya perlu berterima kasih kepada Choi Woo-shik sepanjang hidup saya, kerana dia telah dipilih terlebih dahulu. Saya hanya dilakonkan dalam filem itu kerana saya kelihatan seperti dia. Jadi terima kasih kepadanya kerana saya dapat jadi sebahagian dari filem itu.

Mereka memang nampak seperti adik-beradik sebenar!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply