Utama Rancangan Hiburan “Saya Bekerja Di Pejabat..” – Son Sukku Kongsi Perjalanan Sebelum Jadi Pelakon

“Saya Bekerja Di Pejabat..” – Son Sukku Kongsi Perjalanan Sebelum Jadi Pelakon

son sukku

Baru-baru ini, pelakon Son Suk-ku telah muncul sebagai tetamu dalam siaran 30 November program “You Quiz on the Block”.

Khususnya dalam episod tersebut, Son Suk-ku berkongsi perjalanannya sebelum menjadi seorang pelakon.

Untuk pengetahuan, Son Suk-ku mula belajar di luar negara di sekolah menengah dan melanjutkan pelajarannya di Kanada serta Amerika Syarikat. Kemudian, dia mengambil jurusan seni viusal dan filem di ‘School of Art Institute of Chicago’. Mendengar kenyataan itu, Yoo Jae-suk bertanya bagaimana dia boleh menjadi pelakon.

Jawab Son Suk-ku,

Saya kebetulan menghadiri akademi lakonan dan berlakon dalam drama, dan saya fikir ia sesuai dengan bakat saya. Pertama sekali, terdapat percintaan. Berlatih dan melakukan sesuatu di hadapan orang ramai. Sebenarnya, saya tidak suka berlakon sebelum itu. Apabila saya semakin dewasa, fikiran saya menjadi berbeza.

son sukku

Pada masa itu, Son Suk-ku sebenarnya sedang bekerja sebagai pekerja pejabat. Dia berkongsi,

Semasa tinggal di Kanada, datuk saya menjalankan sebuah syarikat, dan akhirnya saya melakukan jualan dari rumah ke pintu sebagai jurujual. Sebenarnya, saya tidak boleh menjual satu pun.

Selepas membintangi drama “My Liberation Notes” dan filem “The Roundup”, Son Suk-ku akui bahawa dia dapat merasakan popularitinya yang semakin meningkat. Pelakon itu menjelaskan,

‘My Liberation Notes’ dan ‘The Roundup’ keluar pada masa yang sama jadi, saya tidak tahu saya begitu popular pada mulanya. Semasa penggambaran ‘My Liberation Notes’, pengarah memberitahu saya ‘Jika anda melakukan ini, populariti anda akan meningkat dengan banyak. Sebaliknya, berhati-hati dengan apa yang anda lakukan’, jadi saya banyak berfikir tentang itu. Mari berhati-hati dengan apa yang kita lakukan. Jangan terlalu teruja.

son sukku

Dalam pada itu, Son Suk-ku akan menemui penonton dalam drama “Big Bet”, bakal ditayangkan pada 21 Disember ini di Disney+.

Jangan lupa tonton!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERTV Report
Loading...