Ikuti Kami:

Ryu Junyeol Ulas Tentang Filem ‘Alien’ Akan Datang & Minat Terhadap Fotografi

Ryu Junyeol Ulas Tentang Filem ‘Alien’ Akan Datang & Minat Terhadap Fotografi

Ryu Jun-yeol baru-baru ini terlibat dengan penggambaran dan temu bual dengan Esquire Korea!

Semasa temu bual, pelakon itu mengulas mengenai proses penggambaran untuk filem sci-fi yang akan datang “Alien”, yang mengambil masa lebih setahun untuk penggambaran. Ryu Jun-yeol berkata,

Kami terus membuat penggambaran hampir tanpa sebarang rehat. Saya benar-benar mahu memberi petunjuk kepada orang ramai tentang filem ini, tetapi ini adalah jenis filem yang lebih menyeronokkan jika anda menontonnya tanpa mengetahui apa-apa, itulah sebabnya pasukan produksi juga begitu berhati-hati.

ryu junyeol

Ryu Jun-yeol juga bercakap tentang drama terbarunya “Lost” yang telah tamat, dengan menyebut bahawa skrip yang ditulis oleh Kim Ji-hye ditulis dengan sangat baik dan halus sehingga merasakan setiap baris mengandungi jiwa watak. Dia kemudian menambah bahawa berkat tulisan yang menakjubkan ini, dia tidak merasakan tekanan ketika berlakon. Apabila ditanya pendapatnya tentang konsep drama itu, dia menjawab,

Jika perlu memilih konsep, maka saya akan mengatakan bahawa ia benar-benar mengenai cerita yang berlaku di sekeliling kita. Apabila saya menerima skrip untuk drama ini, saya kadang-kadang terfikir bahawa ini bukan seperti filem atau drama tetapi lebih kepada kejadian sebenar yang berlaku di sekeliling saya. Saya juga pernah memberitahu ibu saya sendiri bahawa salah satu cerita yang melibatkan watak saya Kang Jae dan ibunya Mi-sun, sebenarnya adalah mengenai kami.

Ryu Jun-yeol kemudiannya berbicara tentang minatnya terhadap fotografi. Dia mengulas bahawa dia masih belum melihat sebarang gambar yang merakam intipati stesen kereta api di Korea. Dia bercakap tentang stesen kereta api bawah tanah kegemarannya di Korea, menyebut contoh seperti Stesen Chungmuro, Stesen Sindorim dan Stesen Geumjeong. Meneruskan topik fotografi, dia juga bercakap tentang pemilihan gambar untuk pamerannya sendiri tahun lepas. Pelakon itu menyatakan,

Proses memilih gambar itu sangat menyeronokkan tetapi juga sangat sukar. Jurugambar Jung Jung-ho juga pernah menyatakan bagaimana memilih gambar adalah tugas yang lebih besar daripada mengambilnya, kerana walaupun saya fikir ini pasti gambar yang bagus, orang lain mungkin tidak merasakan perkara yang sama.

ryu junyeol

Drama lakonan Ryu Jun-yeol yang mana korang paling suka?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi. 

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...