Utama Drama Korea Reunion Nam Goongmin & Kim Jieun, ‘A Thousand Won Lawyer’ Umum Barisan...

Reunion Nam Goongmin & Kim Jieun, ‘A Thousand Won Lawyer’ Umum Barisan Pelakon Penuh

sbs a thousand won lawyer

Drama “A Thousand Won Lawyer” telah mengumumkan barisan pelakon penuhnya!

Pada 12 Mei, drama Jumaat-Sabtu SBS akan datang “A Thousand Won Lawyer”, telah mengumumkan Nam Goong-min, Kim Ji-eun, Choi Dae-hoon, Lee Deok-hwa dan Park Jin-woo sebagai pelakon yang akan terlibat dalam naskhah tersebut.

Untuk pengetahuan, “A Thousand Won Lawyer” membawa kisah seorang peguam daif yang mempunyai kadar bayaran sebanyak 1,000 won sahaja dan adalah yang terbaik, melawan peguam kaya dan mahal. Bukan itu sahaja, skrip drama ini merupakan pemenang bagi Pertandingan Penulisan Skrip SBS pada 2015.

Nam Goong-min akan memegang watak Cheon Ji-hoon, wira undang-undang paling kos efektif yang boleh dipenuhi dengan hanya seribu won. Manakala Kim Ji-eun adalah daripada keluarga diraja profesion undang-undang, dan akan memainkan peranan sebagai Pendakwa Baek Ma-ri, joki terakhir Institut Penyelidikan dan Latihan Kehakiman, dengan spesifikasi yang hebat dan masa depan yang cemerlang.

sbs a thousand won lawyer

Seterusnya, Choi Dae-hoon mengambil watak Seo Min-hyeok, seorang pendakwa daripada keluarga diraja dalam dunia undang-undang. Lee Deok-hwa memegang watak Baek Hyun-moo, seorang peguam yang mengasaskan firma guaman besar ‘Baek’, datuk kepada seratus haiwan. Akhir sekali, Park Jin-woo mengambil peranan sebagai setiausaha firma guaman yang bertemu dengan seorang lelaki dalam drama itu, membelanjakan wangnya sendiri, memandu keretanya, dan menguruskan segala-galanya.

Nantikan “A Thousand Won Lawyer” yang telah dijadualkan untuk tayang pada tahun ini!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMy Daily
Loading...