Utama Branded Rebut Peluang Menang Tiket BLACKPINK WORLD TOUR . Hanya Tebus, Kongsi &...

Rebut Peluang Menang Tiket BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]. Hanya Tebus, Kongsi & Menang. INI Kami Kongsikan!

Zaman sekarang ni segala keperluan dan kemahuan diri boleh dimiliki semudah di hujung jari sahaja. Ini termasuk dengan cara pembayaran tanpa tunai atau cashless. Bagi sesiapa yang mengikuti trend eWallet, mesti korang selalu terdengar tentang Boost kan? 

Boost menjadi antara salah satu aplikasi eWallet pilihan rakyat Malaysia yang mempunyai pelbagai fungsi atau all in one app. Jom kami kongsikan apa ganjaran menarik yang korang tak boleh lepaskan!

Sertai Kempen Rewards 2 No End, Peluang Menang Tiket BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]

Siapa BLINK dekat sini, angkat lightstick korang! Ada yang tengah eksaited ke tu bila dengar news ni? Kami pun sama! Istimewa buat para pengguna aplikasi Boost, korang berpeluang memenangi sekeping tiket konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] yang akan berlangsung pada 4 Mac 2023 di Stadium Nasional Bukit Jalil. Nak tahu macam mana korang boleh tebus RM2 BOOSTPINK Wallet serta menang tiket konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]? Jom kami share!

Mudah saja, ikut langkah di bawah ni:

 1. Download dan buka aplikasi Boost, tekan ‘Rewards’ di halaman utama.
 2. Setelah membuka halaman Rewards, cari tab Cash dan tebus RM2 BOOSTPINK Wallet pada pukul 2PM

Korang kena cepat, sebab ganjaran ini terhad kepada 5,000 pengguna Boost eWallet setiap hari. Sekiranya korang tak berjaya, jangan risau… Korang berpeluang untuk cuba lagi pada keesokan harinya. Siapa cepat dia dapat! 

3. Screenshot RM2 BOOSTPINK Wallet anda

Setelah pengguna berjaya menebus RM2 BOOSTPINK Wallet, mereka boleh menyertai peraduan sosial Boost untuk peluang memenangi tiket konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK]:

 1. Muat naik screenshot tersebut pada akaun Facebook dan Instagram. Ingat, pastikan akaun korang Public ya!
 2. Jangan lupa tag @myboostapp dan dua rakan yang lain
 3. Tambah #BoostxBLACKPINK pada kapsyen gambar screenshot 
 4. Masukan Kod Boost Invite pada kapsyen gambar korang. Caranya, akses sahaja ke Boost eWallet, tekan Profile dan cari Refer & Earn. Setelah itu, copy invite code
 5. Upload gambar screenshot tersebut dan settle!

Satu pemenang je ke? Mestilah bukan! Kali ini Boost nak ‘payung’ tiket konsert BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] untuk 8 pemenang. Bagusnya Boost, patutlah menjadi aplikasi eWallet pilihan rakyat Malaysia!

Dua pemenang akan dipilih pada setiap minggu bermula dari 8 Disember 2022 hingga 4 Januari 2022. Jadi, take note okay!

 •  Round 1: 8 – 14 Dis 2022      
 •  Round 2: 15 – 21 Dis 2 022     
 •  Round 3: 22 – 28 Dis 2022
 • Round 4: 29 Dis – 4 Jan 2023

Pemenang akan diumumkan melalui aplikasi Boost pada 23 Disember, 30 Disember, 6 Januari dan 13 Januari 2023. 

Korang dah ada aplikasi Boost ke belum? Kalau belum, this is a sign  for you to download the Boost app!  Memang tak rugi kalau korang gunakan Boost ni, lebih banyak korang belanja dengan Boost, lebih banyak ganjaran yang menanti!

Klik SINI untuk lebih info tentang Kempen REWARDS 2 NO END. Untuk info lanjut korang boleh ke Facebook, Instagram dan laman web rasmi Boost. Mana tahu korang dikalangan yang bertuah untuk  saksikan BLACKPINK idol di Malaysia nanti!

Loading...