Utama Makanan “Rasa Sama Kat Korea”, Maryam & Ryzal ‘Durian Kimchi’ Approve CU Malaysia

“Rasa Sama Kat Korea”, Maryam & Ryzal ‘Durian Kimchi’ Approve CU Malaysia

Bila tengok k-drama automatik rasa jealous dengan kedai serbaneka kat sana. Macam-macam pilihan snek, makanan dan minuman yang ditawarkan.

Malah nak masak mi segera pun ada mesin khas. Daebak!

Tapi korang tau tak, kat Malaysia sekarang pun, dah ada kedai serbaneka CU, yang menawarkan pelbagai menu dan snek popular dari Korea Selatan. Bestnya!

Maryam Durian Kimchi teruja Delaffe Hazelnut ada di CU 

Delaffe Hazelnut & Choco K-Brick Toast

Bagi korang yang tak kenal Maryam dan Ryzal, mereka ni merupakan pasangan instafamous (Korea-Malaysia) yang dikenali sebagai Durian Kimchi.

Baru-baru ni, mereka ada singgah di kedai serbaneka CU. Maryam teruja sebab kopi kesukaannya Delaffe Hazelnut dan juga Choco K-Brick Toast dah ada di Malaysia.

Choco K-Brick Toast ni merupakan roti berbentuk petak yang diinspirasikan daripada bakeri popular di Korea.

Snek menarik di CU Malaysia

Bukan itu saja, CU turut menawarkan banyak lagi menu seperti Jeonju Beef Bimbim Samgak Gimbap, Heyroo Chocolate Chip dan snek HeyrooStar berperisa melon dan pisang, Heyroo Pretzel dan Caramel Popcorn, Samyuk Soybean Wafer, Lotte White Cookies dan Almond Pepero serta biskut oreo yang menjadi kegemaran Ryzal.

Menu istimewa di CU Malaysia

Kalau nak makan secara sederhana tapi mengeyangkan cara Korea, Maryam cadangkan hidangan Heyroo Tteokbokki Hot / Jjajang bersama dengan Samgak Gimbap. Kena cuba ni!

Dengan pelbagai menu dan citarasa asli Korea yang dibawa ke Malaysia patutlah Durian Kimchi approve CU!

Kalau korang nak rasa dating romantik ala Korea, jangan lupa bawa pasangan korang ke CU. 

Untuk maklumat lanjut korang boleh follow Facebook CU Malaysia.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Loading...