Raih Reaksi Positif, Penonton Mahukan ‘The Witch 2’ Kembali Dengan Musim Ketiga

kim dami

Sejak “The Witch 2” mula ditayangkan, ia menerima pelbagai reaksi daripada penonton.

Seperti yang diketahui umum, “The Witch 2” yang merupakan sambungan bagi “The Witch” di mana ia adalah sebuah filem aksi yang menceritakan kisah yang berlaku apabila kuasa muncul di hadapan seorang gadis lakonan Shin Si-a, yang memulakan langkah pertamanya ke dunia selepas bertahan bersendirian di makmal rahsia yang musnah.

Pengarah Park Hoon-jung yang merupakan tunjang kejayaan “New World” dan “Night in Paradise” dan krew produksi asal “The Witch” kembali untuk berganding bahu dan membuat “The Witch 2”.

Penghasilan “The Witch 2” ini meningkatkan jangkaan penonton walaupun sebelum ia sempat dilancarkan. Malah, “The Witch 2” juga berjaya mengalahkan filem yang mencecah kutipan sebanyak RM10 juta, “The Roundup” dan filem Hollywood yang dinanti-nantikan “Top Gun: Maverick”. Pencapaian awal ini telah menandakan satu lagi kejayaan box-office.kim damiKebanyakan penonton yang menonton “The Witch 2” pada hari tayangan perdana berjaya menerima 10 bintang dan penilaian positif untuk filem itu. Penonton wayang menjawab dengan penuh semangat dengan mengatakan,

Seperti yang dijangkakan, adegan aksi sangat menakjubkan

 

Saya benar-benar tenggelam dalam filem

 

Saya tiba-tiba terlupa tentang masa semasa menontonnya

 

Ini adalah yang terbaik antara filem yang saya tonton baru-baru ini

Penampilan istimewa Kim Da-mi yang memainkan watak utama sebagai Ja-yoon dengan filem “The Witch” sebelum ini berjaya menerima pujian. Penonton memberi Kim Da-mi pujian kerana mereka amat menjangkakan kualiti lakonan yang hebat daripadanya. Di samping itu, ramai penonton telah menaikkan jangkaan untuk filem susulan yang akan datang, mengatakan bahawa “The Witch 2” ialah pengenalan untuk musim ketiga.

the witch“The Witch 2” mendapat reaksi yang hebat sejak hari keluaran pertama untuk perkembangan dan penampilan watak yang penuh dengan keperibadian malah turut menunjukkan prestasi yang sangat baik.

Sementara itu, Shin Si-a, Park Eun-bin, Seo Eun-soo, Sung Yu-bin, dan Justin Harvey, yang merupakan watak utama “The Witch 2” akan muncul di acara ucapan pentas di CGV Wangsimni, Lotte Cinema Menara Dunia, dan Megabox Seungsu pada 17 Jun akan datang.

Korang jangan lupa tengok “The Witch 2”! Nanti kongsikan pendapat korang tau!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply