Utama Rancangan Hiburan Pergi Travel Secara Solo, D.O EXO Sah Akan Muncul Dalam Program Realiti...

Pergi Travel Secara Solo, D.O EXO Sah Akan Muncul Dalam Program Realiti ‘Off The Grid’

d.o exo

Siapa pernah tonton program realiti “Off The Grid”?

Pada 28 Mac, Discovery Channel Korea dan filem jalanan sinematik SKY Channel “Off The Grid”, mengumumkan bahawa D.O EXO telah mengesahkan penampilannya dalam rancangan tersebut.

Untuk pengetahuan, “Off The Grid” merupakan program yang merakamkan kemunculan seorang bintang yang menghabiskan masa bersendirian selama 3 hari 2 malam di dalam kereta, tanpa sebarang skrip. Sebelum ini, pelakon seperti Kim Da-mi, Kim Hee-ae, Han Ji-min, Jo Jin-woong, dan Moon So-ri juga pernah muncul dalam rancangan ini.

Menurut pihak “Off The Grid”, D.O yang telah bekerja tanpa henti selepas diberhentikan daripada tentera tahun lepas, akan menunjukkan daya tarikan tiga dimensinya ke arah Namhae, Gyeongnam, di mana orang tidak pernah melakukannya.

d.o exo off the grid

Episod D.O untuk “Off The Grid” telah dijadualkan untuk siaran buat kali pertama di Discovery Channel Korea dan SKY Channels pada bulan Mei ini, Ia juga akan ditayangkan seminggu sebelum siaran melalui perkhidmatan video dalam talian ‘seezn’.

Kena tengok ni!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERDailian Co
Loading...