Ikuti Kami:

Penampilan Pertama Di Malaysia, ONEUS Bakal Bawa Konsert Jelajah Dunia Ke-2 ‘La Dolce Vita’ Di KL

Penampilan Pertama Di Malaysia, ONEUS Bakal Bawa Konsert Jelajah Dunia Ke-2 ‘La Dolce Vita’ Di KL

Khabar gembira untuk peminat ONEUS kerana band boy sensasi dari Korea Selatan itu akan membuat penampilan sulung mereka di Malaysia sebagai sebahagian daripada jelajah mereka!

2024 ONEUS 2ND WORLD TOUR ‘La Dolce Vita’ in Kuala Lumpur dianjurkan oleh Soul & Joy Entertainment, anjuran bersama SEAE dan Shining Star, dengan 43 sebagai Promoter pada hari Sabtu, 4 Mei, jam 6 malam di Zepp Kuala Lumpur. Tiket mula dijual pada 19 Mac melalui my.bookmyshow.com/oneus2nd dan KLOOK.

ONEUS yang dianggotai oleh Seoho, Leedo, Keonhee, Hwanwoong dan Xion, amat popular di peringkat antarabangsa sejak memulakan kerjaya pada tahun 2019 di bawah label RBW. Lagu-lagu dendangan ONEUS berjaya menduduki carta teratas termasuk satu album studio dan 10 album mini yang menampilkan lagu dalam bahasa Korea, Jepun, Inggeris dan Sepanyol.

oneus kl

Terkenal dengan lagu hits seperti “Valkyrie”, “LIT”, “No diggity”, “Same Scent”, “LUNA” dan sebagainya, ONEUS telah melakukan lawatan utama di luar kawasan asal mereka ke bandarbandar di seluruh Jepun, Eropah, Amerika Utara dan Amerika Selatan, petunjuk pengikut global mereka.

Memandangkan ‘La Dolce Vita’ bermaksud ‘kehidupan yang manis’, peminat ONEUS – dikenali sebagai TOMOON – di Malaysia boleh melihat kelima-lima anggota ONEUS secara bersemuka di persembahan yang merangkumi intipati muzik dan karisma mereka.

Tiket ke 2024 ONEUS 2ND WORLD TOUR ‘La Dolce Vita’ di Kuala Lumpur datang dengan faedah peminat pada harga berikut, tertakluk kepada yuran pemprosesan RM4 dan yuran operasi RM10 setiap tiket.

oneus kl

● VIP ROCK ZONE [Berdiri] – RM688
(Menonton ONEUS buat soundcheck, mendapat kad foto bercetak dan faedah peminat
bertuah.)

● CAT 1 [Berdiri] – RM588
(Menonton ONEUS buat soundcheck, mendapat kad foto bercetak dan faedah peminat
bertuah.)

● CAT 2 [Duduk] – RM488
(Mendapat kad foto bercetak dan faedah peminat bertuah.)

● CAT 3 [Berdiri] – RM388
(Mendapat kad foto bercetak.)

Ikuti Instagram dan Facebook 43 untuk maklumat lanjut dan kemas kini terkini.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...