Pelawak Jang Dongmin Umum Bakal Kahwin Bulan Ini

jang dongmin

Pelawak Jang Dong-min akan berkahwin!

Pada 6 Disember, dilaporkan bahawa Jang Dong-min akan berkahwin akhir bulan ini dengan seorang wanita bukan selebriti. Kemudian, agensinya LD Story, mengeluarkan kenyataan yang mengesahkan berita itu:

Helo, ini agensi pelawak Jang Dong-min, LD Story.

Ini adalah kenyataan agensi kami dan kenyataan Jang Dong-min mengenai laporan perkahwinan Jang Dong-min.

Jang Dong-min akan melangsungkan perkahwinan di Pulau Jeju pada 19 Disember. Sebab kami tidak dapat mengeluarkan maklumat ini lebih awal adalah kerana pasangan itu sedang mempertimbangkan untuk menangguhkan perkahwinan mereka memandangkan situasi COVID-19 semakin teruk baru-baru ini. Walau bagaimanapun, selepas perbincangan dengan ibu bapa di kedua-dua belah pihak, dan kerana persiapan sudah lengkap, diputuskan untuk melangsungkan perkahwinan dengan sesenyap mungkin.

Hanya keluarga di kedua-dua belah pihak dan rakan terdekat mereka akan dijemput ke majlis perkahwinan itu. Daripada rakan-rakan selebriti Jang Dong-min, hanya kawan rapatnya Yoo Se-yoon dan Yoo Sang-moo akan hadir, dan mereka juga akan mengacarakan perkahwinan itu.

Tunang Jang Dong-min bukan seorang selebriti dan tidak mempunyai hubungan dengan industri hiburan, jadi kami tidak boleh mendedahkan sebarang butiran tentangnya. Kami meminta pemahaman anda. Terima kasih.

pelawak jang dongmin

Jang Dong-min juga turut mengeluarkan kenyataan mengenai berita gembira ini:

Helo, ini Jang Dong-min. Saya agak malu untuk memberitahu anda berita perkahwinan saya secara tiba-tiba.

Saya telah bertemu dengan orang yang paling berharga dalam hidup saya. Saya akan menjadi suami kepada orang yang saya sayangi dan memulakan keluarga baru bersamanya. Walaupun saya yang paling tua dalam ‘Ongdalsaem’ (trio komedi yang merangkumi Yoo Se-yoon dan Yoo Sang-moo), saya adalah yang terakhir berkahwin, jadi saya telah menerima banyak nasihat daripada anak-anak yang lebih muda itu sambil berhati-hati membuat persiapan perkahwinan saya. Selepas saya berkahwin, saya akan menggalas tanggungjawab yang lebih besar ini dan bekerja dengan setia dan hidup bahagia. Terima kasih sekali lagi kepada mereka yang telah mengucapkan tahniah kepada saya.

Wah, tahniah Jang Dong-min dan pasangan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply