Utama Filem Korea Pegang Watak ‘Unik’, Lee Junyoung & Seohyun Kongsi Reaksi Tonton ‘Love And...

Pegang Watak ‘Unik’, Lee Junyoung & Seohyun Kongsi Reaksi Tonton ‘Love And Leashes’

seohyun lee junyoung

Dalam penggambaran dan temu bual bersama majalah ‘Allure’, Lee Jun-young dan Seohyun kongsi reaksi mereka terhadap filem “Love and Leashes”!

Filem berdasarkan webtoon dengan nama yang sama, “Love and Leashes” membawa kisah Ji-hoo (Lee Jun-young), seorang yang kelihatan sempurna namun mempunyai ‘citarasa’ yang unik, manakala Ji-woo (Seohyun) ialah staf perhubungan awam yang berdedikasi dan tanpa sengaja mempelajari rahsia lelaki itu dan mula berasa ingin tahu.

Pada awal sesi temu bual, Seohyun bercakap tentang perasaannya semasa menonton filem itu buat kali pertama. Dia berkata,

Apabila saya mula-mula menonton filem, saya tidak boleh menonton filem itu sahaja. Memandangkan saya bukan pihak ketiga, saya melihatnya dari perspektif, ‘Ia seperti ini’, atau, ‘Ia keluar seperti ini’. Sebagai pelakon, saya fokus menonton lakonan saya. Apabila saya menonton filem itu untuk kali kedua, saya cuba menontonnya lebih sebagai ahli penonton pula.

Tambah Seohyun,

Saya rasa saya telah menonton ‘Love and Leashes’ tiga kali sebelum ia dikeluarkan. Memandangkan ia telah dikeluarkan secara rasmi sekarang, saya rasa saya akan menontonnya pada bila-bila masa yang saya mahu.

netflix love and leashes

Mengenai wataknya yang berbeza berbanding dalam naskhahnya sebelum ini, Lee Jun-young berkongsi,

Itu perkara terbaik untuk didengar. Apabila reaksinya, ‘Dia orang itu?’ rasanya seperti ‘Wah, dia tipu saya!’ Saya rasa banyak lagi yang ingin saya tunjukkan. Selagi boleh, saya mahu terus memperbodohkan orang. Semua orang mengingati saya secara berbeza, jadi ia sangat menyeronokkan.

Reaksi korang pula macam mana?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERAllure Korea
Loading...