Utama K-Pop Paling Dinantikan, KEP1ER Berjaya Debut Dengan Lagu ‘WA DA DA’

Paling Dinantikan, KEP1ER Berjaya Debut Dengan Lagu ‘WA DA DA’

KEP1ER DEBUT

Pada 3 Januari, KEP1ER telah mengadakan pameran dalam talian untuk keluaran album sulung mereka “FIRST IMPACT”.

KEP1ER ialah kumpulan gadis sembilan ahli yang ditubuhkan melalui program uji bakat Mnet “Girls Planet 999”. Kumpulan ini terdiri daripada ahli Choi Yu-jin, Sakamoto Mashiro, Shen Xiao Ting, Kim Chae-hyun, Kim Da-yeon, Ezaki Hikaru, Huening Bahiyyih, Seo Young-eun, dan Kang Ye-seo. KEP1ER sepatutnya debut pada bulan Disember, tetapi terpaksa ditangguhkan kerana COVID-19. Ketua kumpulan KEP1ER Yu-jin berkata,

Kami bersiap sedia untuk penampilan sulung kami dengan pemikiran untuk sama sekali tidak mengecewakan peminat yang telah bersama kami sejak ‘Girls Planet 999’.

Kim Chae-hyun pernah menjadi pelatih di SM Entertainment, tempat dia mengenali ahli AESPA. Dia berkongsi,

AESPA sunbaenim menghantar mesej kepada saya mengucapkan tahniah dan berkata, ‘Tidak lama lagi kita akan dapat melihat satu sama lain di bilik menunggu’. Mereka sangat sibuk sehingga saya tidak dapat melihat mereka baru-baru ini, tetapi saya teruja untuk jumpa mereka di stesen TV.

KEP1ER WA DA DA

Selain itu, setiap ahli memilih GIRLS’ GENERATION sebagai model peranan mereka. Tiffany dari GIRLS’ GENERATION pernah menjadi pakar dalam “Girls Planet 999” bersama Sun-mi. Young-eun berkata,

Kami fikir ia sangat menarik kerana mereka semua mempunyai keperibadian dan daya tarikan mereka sendiri, tetapi boleh bersatu untuk persembahan yang menakjubkan.

Sementara itu, kumpulan itu turut mendedahkan bahawa mereka telah memilih nama ciptaan peminat ‘KEP1IAN’ untuk nama kelab peminat mereka. Nama itu menggabungkan ‘KEP1ER’ dan ‘guardian‘ dan melambangkan peranan peminat sebagai penjaga ahli yang membantu membimbing mereka melalui laluan ke impian mereka.

Siapa KEP1IAN kat sini?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERXports News
Loading...