Utama Tempatan “Macam Photostat” – Wajah Jasmine Suraya Dikatakan Mirip Pelakon ‘The Penthouse’ Eugene

“Macam Photostat” – Wajah Jasmine Suraya Dikatakan Mirip Pelakon ‘The Penthouse’ Eugene

jasmine suraya mirip eugene

Siapa kenal dengan Jasmine Suraya? Pelakon berdarah Cina dan berasal daripada Sarawak yang kini aktif berlakon dalam pelbagai drama tempatan.

Bahkan lakonannya sebagai watak antagonis dalam “Bidadari Salju” nyata membuatkan rakyat Malaysia yang mengakui bakat lakonannya.

Selepas selesai sahaja drama slot Akasia tersebut, pelakon wanita itu telah menyapa peminatnya di Instagram. Tapi persoalan yang diajukan olehnya nyata menarik perhatian ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Suraya (@jasmine_suraya)

Katanya,

Ramai kata yang ada iras Eugene dalam ‘Penthouse’. Ha saya jumpa satu gambar yang mirip Eugene sikit. Kot kot la hahahha. Nampak sama ke?

Menjengah ke ruangan komen, ada peminat yang mengatakan bahawa Jasmine nampak lebih cantik dan tak kurangnya juga ada yang mengatakan kedua pelakon Malaysia dan Korea itu mempunyai iras rupa.

jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene jasmine suraya mirip eugene

Dua-dua cantik sebenarnya!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Loading...