Utama K-Pop Lee Minhyuk Kongsi Senarai Lagu Bagi Album Mini ‘Like Spring Again, Goodbye’

Lee Minhyuk Kongsi Senarai Lagu Bagi Album Mini ‘Like Spring Again, Goodbye’

lee minhyuk

Lee Min-hyuk atau lebih dikenali sebagai HUTA yang merupakan ahli kumpulan BTOB pastinya sangat digilai ramai itu khabarnya, akan kembali ke industri muzik bulan depan.

Lee Min-hyuk atau HUTA telah melancarkan senarai lagu “Like Spring Again, Goodbye” melalui saluran sosial media rasmi. Menurut senarai lagu yang dikeluarkan, beberapa lagu telah tersenarai antaranya, ialah “Voice”, “Are You In Love” , “Like Spring Again, Goodbye”, “Your Love Makes Me Smile”, dan “Holding Our Hands” yang menjumlahkan kepada 5 buah lagu.

posterLee Min-hyuk merakam 3 daripada 5 lagu sebagai lagu ciptaan sendiri, dan bekerjasama dengan wakil komposer balada emosi tempatan. Lagu tajuk “Voice” digubah oleh Kim Hee-won, iaitu komposer bagi lagu IU “Night Letter” dan “Lullaby”.

Lagu “Are You In Love” ialah lagu yang ditulis oleh Kang Butter dan Lee Min-hyeok, yang mengarang lagu Kang Daniel “Something” dan karya Seo Eun-kwang iaitu “Even If Nothing Lasts Forever (WALK)”. Menariknya senarai lagu untuk album kali ini. Karya kali ini pasti akan meninggalkan kesan nanti.

Lagu Lee Min-hyuk “Like Spring Again, Goodbye” akan dikeluarkan di semua platform muzik pada 2 Mei nanti! Jangan terlepas tarikh ini okay!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewsis

Leave a Reply