Lee Bongryeon Masuk Agensi AM Entertainment, Sertai Shin Minah & Ramai Lagi

lee bong ryun

Pelakon Lee Bong-ryeon telah menandatangani kontrak eksklusif dengan AM Entertainment, sertai Shin Min-ah, Kim Woo-bin dan ramai lagi.

Pada 26 November, AM Entertainment mengesahkan bahawa Lee Bong-ryeon telah menandatangani kontrak eksklusif dengan agensi mereka dan berkata,

Kami gembira dapat bekerjasama dengan Lee Bong-ryeon, yang telah meninggalkan kesan mendalam dalam setiap karya. Tolong sokong kami.

Lee Bong-ryeon telah memulakan kerjayanya pada tahun 2005 dalam muzikal “Five Drawings of Love”, seterusnya di drama “Praise for Youth”, “While You Were Sleeping”, “Run On” dan banyak lagi, serta filem “Okja” dan “Taxi Driver”. Dia telah menunjukkan lakonan yang unik dan mendalam serta persembahan yang hebat dalam setiap karya ini.

Lee Bong-ryeon, yang telah memenangi Anugerah Pelakon Wanita Terbaik dalam kategori teater, di Anugerah Seni Baeksang ke-57 pada separuh tahun pertama, sedang menerima sokongan yang hebat menerusi drama tvN yang baru selesai “Hometown Cha Cha Cha”, dan sedang menikmati zaman kegemilangannya.

lee bong ryeon hometown cha cha

Di drama “Hometown Cha Cha Cha” dia melakonkan watak Yeo Hwa-jeong, seorang pengurus buku bank dan pemilik restoran. Seperti biasa, Lee Bong-ryeon menunjukkan lakonan yang cukup realistik yang mampu mencipta ilusi orang sebenar dengan kekuatan yang berani dan penuh karisma.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply