Utama Celebrity News Koo Hyesun Masuk Agensi IOK Company Sertai Jeon Hyosung, Jo Insung &...

Koo Hyesun Masuk Agensi IOK Company Sertai Jeon Hyosung, Jo Insung & Ramai Lagi

goo hye sun

Koo Hye-sun telah menandatangani kontrak eksklusif dengan agensi IOK Company!

Berita itu diumumkan oleh agensi itu pada 8 November, yang kemudiannya menyifatkan dia sebagai seorang pelakon yang berpotensi tinggi yang telah menonjolkan dirinya kepada umum dengan pelbagai sisi dalam setiap karyanya.

IOK Company berikrar bahawa mereka akan berkhidmat sebagai teman yang boleh dipercayai untuk pelakon itu sambil dia terus mengembangkan krafnya.

Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada peminat atas cinta dan minat mereka terhadap Koo Hye-sun. Sebagai pelakon di bawah agensi ini, kami akan menjaganya supaya dia dapat berjumpa dengan orang ramai dengan cara yang lebih baik, dan kami akan memberi bantuan dan sokongan penuh. Kami meminta banyak minat dan jangkaan untuk aktiviti masa depan pelakon Koo Hye-sun.

koo hye sunKoo Hye-sun memulakan kerjaya pada tahun 2004 menerusi sitkom popular MBC “Nonstop 5”, kemudiannya menjadi bintang Hallyu teratas berkat peranannya dalam drama seperti “Hearts of Nineteen”, “Boys Over Flowers”, dan “Blood”.

Tak sabar nak tunggu drama baru Koo Hye-sun!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERInstagram
Loading...