Ikuti Kami:

Kino PENTAGON Sah Positif COVID, Ahli Lain Diuji Negatif

Kino PENTAGON Sah Positif COVID, Ahli Lain Diuji Negatif

Kino PENTAGON telah diuji positif untuk COVID-19.

Pada 25 November, Cube Entertainment telah mengeluarkan kenyataan berikut:

Ini ialah Cube Entertainment.

Kino PENTAGON telah diuji positif COVID-19 hari ini (25 November).

Pada 24 November, seorang pengajar luar yang melawat pejabat Cube Entertainment disahkan positif COVID-19, dan sebagai langkah pencegahan, kami menjalankan ujian PCR COVID-19 ke atas semua pekerja, termasuk individu yang memasuki bangunan.

Keesokan harinya, Kino telah didiagnosis dengan COVID-19, dan dia kini mengikuti garis panduan pihak berkuasa kesihatan.

Sementara itu, ahli PENTAGON lain, Jin-ho, Hong-seok, Shin-won, Yeo One, Yanan, Yuto, dan Woo-seok telah menerima keputusan negatif yang disahkan. Bagaimanapun, kami akan menentukan aktiviti akan datang mereka mengikut garis panduan kuarantin pihak berkuasa kesihatan.

Kami akan melakukan yang terbaik untuk kesihatan dan keselamatan artis dengan mematuhi garis panduan pencegahan pihak berkuasa kesihatan.

Terima kasih.

pentagon covid cube entertainment

Semoga Kino cepat sembuh!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...