Utama Filem Korea Kim Minseok & Lee Hyunwook Bakal Bergandingan Dalam Drama ‘Shark: The Storm’

Kim Minseok & Lee Hyunwook Bakal Bergandingan Dalam Drama ‘Shark: The Storm’

kim minseok

Pelakon Kim Min-seok dan Lee Hyun-wook bakal bergandingan dalam kesinambungan drama terbaru “Shark: The Storm”.

Drama asal TVING “Shark: The Storm” ini merupakan sambungan untuk musim kedua bagi filem “Shark: The Beginning” malah ia turut akan dijadikan sebagai drama 6 episod. Filem “Shark” sebelum ini telah meraih sebanyak sejuta jumlah jualan dan meraih tempat ‘TOP 5’ dalam peringkat jualan platform webtoon “Kakao Page”.

Filem “Shark: The Beginning” sebelum ini juga mendapat sambutan baik untuk persembahan aksi kelangsungan hidup sebenar dan kualiti watak yang penuh dengan personaliti dan ia dikira sebagai filem wajib tonton di platform TVING.

Drama asal TVING musim kedua, “Shark: The Storm” yang dihasilkan semula sebagai drama, berdasarkan insiden di mana Cha Woo-sol iaitu lakonan Kim Min-seok, mangsa keganasan sekolah, menikam penyerang yang telah menyeksanya selama tiga tahun, daripada buli kepada penjenayah, dan daripada penjenayah kepada penjenayah. Ia berkaitan dengan kisah menjadi juara seni mempertahankan diri daripada kejahatan dunia. Selepas musim pertama Cha Woo-sol membesar, dia merancang untuk menggambarkan kehidupannya selepas dibebaskan dari penjara.

Kim Min-seok dijangka membawa watak Cha Woo-sol, yang akan mencapai tahap perkembangan watak yang lebih tinggi dalam realiti sebagai bekas banduan selepas dibebaskan dari penjara, dengan tindakan dan lakonan yang dipertingkatkan.kim minseokManakala, pelakon Lee Hyun-wook, yang membuat penampilan istimewa sebagai bos kepada kumpulan gangster dalam musim pertama dan menonjolkan penampilan yang kuat di tengah-tengah drama itu sebagai penjahat baharu. Hyeon Woo-yong lakonan Lee Hyun-wook merupakan seorang yang mahir dalam pergaduhan dan merupakan seorang bos yang telah muncul sebagai kuasa baru dalam dunia samseng dengan kuasa besar. Lee Hyun-wook dijangka akan memancarkan karisma kejam yang tersembunyi dalam penampilan tampannya.

Pasukan produksi berkata,

Dalam musim kedua, watak protagonis Cha Woo-sol dan Lee Won-jun, Han Seong-yong, dan Sang-hyeop, yang bertemu di penjara juvana, akan merenung kesilapan mereka selepas dibebaskan dari penjara dan mencuba hidup baru.

Cha Woo-sol tidak dapat menyertai Kejohanan Seni Mempertahankan Diri Dunia kerana rekod jenayahnya, tetapi musim ini dia sedang mencari petunjuk tentang kelayakannya.

Filem “Shark: The Storm” dilaporkan akan dikeluarkan secara eksklusif di platform televisyen pada separuh pertama tahun depan.

Sama-sama kita nantikan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERXSports News
Loading...