Utama Celebrity News Kim Daemyung Masuk Agensi UAA, Sertai Ahn Eunjin & Song Hyekyo

Kim Daemyung Masuk Agensi UAA, Sertai Ahn Eunjin & Song Hyekyo

kim daemyung

Pelakon Kim Dae-myung sah sertai agensi baru, United Artists Agency (UAA)!

Pada 6 Disember, UAA mengeluarkan kenyataan berkata,

Pelakon yang tiada gantinya, Kim Dae-myung, telah sertai agensi kami di UAA. Kami akan melakukan yang terbaik untuk membuat Kim Dae-myung lebih bersinar lagi.

Kim Dae-myung adalah seorang pelakon yang mempunyai kemahiran lakonan yang luar biasa, yang diiktiraf oleh dirinya sendiri. Tidak kira apa jenis kerja atau watak yang dia temui, dia akan menjadikan watak itu seperti miliknya sendiri, yang akan menambah kedalaman dan keseronokan drama itu. Kim Dae-myung disayangi oleh orang ramai sebagai seorang pelakon yang serba boleh dalam memainkan sebarang watak.

Selain itu, Kim Dae-myung pada awalnya memulakan kerjayanya melalui drama theater. Drama pertamanya ialah “Come to the Ghost House”, dan dia terus menunjukkan bakat lakonannya dalam drama popular lain seperti “The Sound of Your Heart”, “Hospital Playlist” dan banyak lagi.

Kim daemyung united artists agency

United Artists Agency juga merupakan agensi bagi Ahn Eun-jin, iaitu rakan pelakon bersama dalam drama “Hospital Playlist”, Song Hye-kyo dan Yoo Ah-in.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewsen
Loading...