Ketamakan Tiada Kebaikan, Episod Akhir ‘Kill Heel’ Raih Rating Tertinggi

tvn kill heel

Dah habis menonton “Kill Heel” ke?

Sinopsis

“Kill Heel” ialah sebuah drama mengenai ketegangan dunia beli-belah di rumah. Ianya akan memaparkan wanita meneruskan hidup dalam dunia yang penuh persaingan dan kuasa melibatkan hos program dengan personaliti berbagai.

Sedar akhirnya

[Amaran SPOILER]

Api ketamakan ketiga-tiga wanita itu akhirnya terpadam juga pada akhir episod ini. Ini kerana Mo-ran (Lee Hye-young) menemui ajal lantas membuka mata yang lain untuk melepaskan kemahuan yang mungkin merosakkan semua.

ending kill heel

Kesemua mereka dilihat menjalani kehidupan yang lebih tenang di samping keluarga masing-masing selepas pemergian wanita itu. Sepertinya mereka sedar, pangkat dan kuasa tidak mampu membawa kebahagiaan dan keselesaan.

Rating baik

Untuk episod terakhir ini, “Kill Heel” berjaya mencatatkan rating yang tertinggi sepanjang tayangan iaitu 4.7%. Bahkan drama itu pertama kali melepasi garisan 4% selepas hanya mencapai angka itu semasa episod pertamanya.

Korang suka tak drama ini?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply