Utama K-Pop KARD Bakal Kembali Dengan Lagu Baru Jun Ini

KARD Bakal Kembali Dengan Lagu Baru Jun Ini

kard

Kumpulan penyanyi yang menggabungkan penyanyi lelaki dan wanita KARD yang terdiri daripada BM, J-Seph, Jeon So-min dan Jeon Ji-woo, akan kembali beraksi sebagai kumpulan penuh pada bulan hadapan!

KARD memulakan kerjaya pada tahun 2017, ialah kumpulan idola campuran empat ahli yang berkebolehan mencipta lagu mereka sendiri, mengarang dan membuat persembahan, dan sedang menulis sejarah baharu sebagai kumpulan campuran, termasuk menempa nama mereka di carta muzik global sebelum debut mereka. Terbaru, agensi kumpulan itu DSP Media mengumumkan,

KARD akan mengeluarkan album baharu bulan depan dan memulakan aktiviti secara keseluruhan.

Kemunculan semula ini ialah album yang dikeluarkan kira-kira setahun dan 10 bulan selepas J-Seph, yang menyertai perkhidmatan tentera pada tahun 2020 sebagai askar petugas aktif, dan telah menamatkan perkhidmatan tenteranya.kardSempena kemunculan semula KARD secara keseluruhan, syarikat pengurusan mengeluarkan video filem teaser untuk album baharu KARD. Sejak single projek “Onana” dikeluarkan pada 2016, video teaser kemunculan semula kumpulan itu dijangka pada Jun 2022, yang tertera dalam video tersebut.

Mata setiap ahli diukir dengan simbol semanggi (♣ )BM, penyodok (♠) J-Seph), hati (♥) Jeon So-min, dan berlian (◆) Jeon Ji-woo, menambahkan lagi misteri bagi konsep dan genre lagu yang akan dibawa oleh mereka kali ini.kardVideo teaser berdurasi 15 saat itu disiarkan melalui beberapa iklan TV dan menjadi ‘hint’ untuk kemunculan semula sepenuhnya. Kandungan album baharu KARD, yang telah mengesahkan kemunculan semula mereka bulan depan, akan dikeluarkan secara berturutan melalui perkhidmatan rangkaian akaun sosial rasmi KARD dan DSP Media.

Dah lama kan tak dengar lagu terbaru dari KARD? Apa agaknya konsep kali ini ya? Cuba kongsi pendapat korang!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports Trend
Loading...