Utama Filem Korea “Kami Sering Bertemu Di Luar Penggambaran” – Kim Taeri & Ryu Junyeol...

“Kami Sering Bertemu Di Luar Penggambaran” – Kim Taeri & Ryu Junyeol Tonjol Persahabatan Rapat

kim taeri ryu junyeol

Pada 13 Julai, sidang media bagi filem “Alien” telah diadakan dengan penampilan pengarah Choi Dong-hoon dan pelakon, termasuk Ryu Jun-yeol, Kim Woo-bin, Kim Tae-ri, So Ji-sub, Yum Jung-ah, Jo Woo-jin, dan Kim Eui-sung.

Pada acara itu, Kim Tae-ri bercakap tentang persahabatannya yang semakin rapat dengan Ryu Jun-yeol. Dia berkongsi,

Kami telah mencapai tahap di mana kami boleh meneka 80-90% daripada apa yang orang lain fikirkan, hanya dengan mata kami. Dia adalah rakan seperjuangan, kawan, dan pelakon yang sangat saya kagumi.

ryu junyeol kim taeri

Kemudian, Ryu Jun-yeol turut mengambil peluang untuk berkongsi betapa rapatnya dia dan Kim Tae-ri di luar jadual mereka. Kongsinya,

Apabila kami tidak menjalani penggambaran, Kim Tae-ri dan saya sering bertemu. Kami bercakap tentang kesukaran dan kebimbangan kami.

Bukan itu sahaja, Ryu Jun-yeol juga mendedahkan bahawa Kim Tae-ri bergantung padanya untuk mendapatkan sokongan ketika penggambaran filem “Alien”.

Saya bukan jenis yang cemas di set, tetapi Kim Tae-ri biasanya bimbang, jadi pada hari pertama penggambaran ‘Alien’, Kim Tae-ri sangat gementar. Dia memberitahu saya, ‘Saya ada seseorang untuk dipercayai kerana awak ada di sini’. Saya berasa gembira mengetahui bahawa saya boleh menjadi kekuatannya. Sejak itu, saya dapat membuat penggambaran dengan selesa tanpa sebarang beban.

filem alien

Dalam pada itu, “Alien” menceritakan kisah luar biasa yang berpusat di portal masa yang muncul antara Era Goryeo apabila pendekar pedang cuba mencari dan memiliki pedang misteri yang dikhabarkan, dan tahun 2021 masa kini apabila makhluk asing wujud di Bumi. Ia bakal menemui penonton di pawagam pada 20 Julai ini.

‘Sweet’nya persahabatan mereka!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMy Daily
Loading...