Utama Celebrity News Jung Soobin Ditawar Gantikan Watak Kim Saeron Dalam Drama ‘Trolley’

Jung Soobin Ditawar Gantikan Watak Kim Saeron Dalam Drama ‘Trolley’

jung soobin kim saeron

Baru-baru ini, Jung Soo-bin ditawar untuk muncul dalam drama baharu terbitan SBS “Trolley” oleh pengarah Kim Min-kyu dan juga penulis Ryu Bo-ri untuk menggantikan Kim Sae-ron.

Jung Soo-bin ialah seorang pelakon yang muncul dalam drama “Live On”, “Dark Hole”, “Rookie Cops”, “Juvenile Justice” dan filem “Freckles”. Dia bakal memainkan watak sebagai Baek Mi-joo, seorang penjenayah muda dalam kes langgar lari tanpa lesen, dalam “Juvenile Justice”.

Terdahulu, isu Kim Sae-ron ditangkap kerana memandu di bawah pengaruh alkohol, menyebabkan kerosakan harta benda dan melarikan diri dari tempat kejadian berhampiran persimpangan Hakdong di Gangnam, Seoul. Pihak polis meminta Kim Sae-ron untuk mengambil ujian ‘breathalyzer’ kerana pengesan alkohol telah disahkan positif. Bagaimanapun, apabila polis mengukur kepekatan alkohol dalam darahnya, Kim Sae-ron menolak dan meminta ujian darah. Kim Sae-ron digugurkan daripada drama “Trolley”.kim saeron jung soobinPada 19 Mei, Kim Sae-ron mengaku dan memohon maaf atas kemalangan memandu dalam keadaan mabuk di Gangnam pada pagi 18 Mei dan berkata,

Saya minta maaf untuk memaklumkan kepada anda kedudukan saya lewat ini selepas menjaga situasi kemalangan dan kerosakan. Tindakan saya yang salah telah merosakkan begitu ramai orang, termasuk peniaga, rakyat dan pekerja pemulihan di pusat beli-belah berhampiran. Kerosakan yang disebabkan oleh kemalangan itu sedang diselesaikan dengan syarikat, dan saya akan melakukan yang terbaik untuk berkomunikasi dan menyelesaikannya secara aktif. 

Korang rasa Jung Soo-bin sesuai tak gantikan Kim Sae-ron untuk watak tersebut?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewsen
Loading...