Ikuti Kami:

Jimin & Suga BTS Top 2 Ranking ‘Reputasi Jenama Idola Lelaki’ Bagi Mei

Jimin & Suga BTS Top 2 Ranking ‘Reputasi Jenama Idola Lelaki’ Bagi Mei

Institut Penyelidikan Perniagaan Korea telah mendedahkan kedudukan reputasi jenama bulan ini untuk ahli kumpulan lelaki individu!

Kedudukan tersebut ditentukan melalui analisis penyertaan pengguna, liputan media, komunikasi dan indeks kesedaran komuniti dari 703 ahli kumpulan lelaki, menggunakan data besar yang dikumpul dari 14 April hingga 14 Mei.

Tahniah! Ji-min BTS sekali lagi mengekalkan kedudukannya di bahagian atas senarai untuk bulan keempat berturut-turut dengan indeks reputasi jenama sebanyak 6,229,539. Frasa berpangkat tinggi dalam analisis kata kuncinya termasuk ‘OST’, ‘With You’ dan ‘Our Blues’.

Kemudian, Suga BTS menduduki tempat kedua pada bulan ini selepas melihat peningkatan 177.68% yang mengejutkan dalam indeks reputasi jenamanya sejak April. Jumlah markahnya untuk Mei ialah 6,185,304.

kedudukan reputasi jenama idola lelaki mei

Sementara itu, Kang Daniel WANNA ONE mengekalkan kedudukannya di tempat ketiga dengan indeks reputasi jenama 4,915,114. Akhirnya, Jung-kook dan V BTS masing-masing mengikuti di tempat keempat dan kelima. Lihat senarai penuh Top 30:

 1. Jimin BTS
 2. Suga BTS
 3. Kang Daniel WANNA ONE
 4. Jungkook BTS
 5. V BTS
 6. G-Dragon BIGBANG
 7. Jin BTS
 8. Cha Eunwoo ASTRO
 9. Mino WINNER
 10. Seungyoon WINNER
 11. Siwon SUPER JUNIOR
 12. Park Jihoon WANNA ONE
 13. RM BTS
 14. Ha Sungwoon WANNA ONE
 15. Kim Jaehwan WANNA ONE
 16. Taeyang BIGBANG
 17. J-Hope BTS
 18. Yoon Doojoon HIGHLIGHT
 19. Heechul SUPER JUNIOR
 20. Junho 2PM
 21. U-Kwon BLOCK B
 22. Kyuhyun SUPER JUNIOR
 23. Ong Seongwu WANNA ONE
 24. Jaehyun NCT
 25. Rowoon SF9
 26. T.O.P BIGBANG
 27. Yoseob HIGHLIGHT
 28. Daesung BIGBANG
 29. Key SHINee
 30. Seunghoon WINNER

Tahniah!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...