Utama K-Pop Jessi Ulas Tentang Imej Diri, Rancangan ‘Showterview’ & Cara Atasi Masa Sukar

Jessi Ulas Tentang Imej Diri, Rancangan ‘Showterview’ & Cara Atasi Masa Sukar

Jessi

Majalah ‘1st Look’ telah berkongsi foto cantik Jessi!

Walaupun itu adalah penggambaran pertamanya dalam beberapa ketika, Jessi menunjukkan karisma dan daya tarikannya kerana dia secara semula jadi menyesuaikan diri dengan konsep yang berbeza untuk penggambaran itu.

Dalam temu bual yang disertakan, Jessi mendedahkan,

Saya hampir tidak mempunyai sebarang hari cuti. Saya jenis yang tidak pandai berehat. Apabila saya berehat, saya mula terlalu banyak berfikir. Saya seorang yang suka melakukan banyak kerja. Bekerja semasa orang lain sedang tidur membuatkan saya berasa bangga.

Dengan lagu terbarunya “Cold Blooded”, Jessi sekali lagi menunjukkan karismanya sebagai seorang yang ‘kuat’ digemari semua orang. Mengenai imejnya ini, Jessi mengulas,

Seorang yang ‘kuat’ merupakan seseorang yang boleh bangkit semula selepas melakukan kesilapan atau terjatuh. Saya juga banyak jatuh. Saya menjadi kacau dan melakukan kesilapan. Namun, anda perlu belajar sesuatu daripada itu dan bangkit untuk menjadi orang yang kuat.

jessi 1st look magazineJessi juga membincangkan bagaimana dia mengatasi masa sukar.

Memandangkan saya hidup bersendirian sejak kecil, saya menjadi jenis orang yang tidak mudah bercakap tentang perasaan mereka. Apabila saya mengalami kesukaran, saya meraung. Saya mempunyai keperibadian yang jujur ​​di mana saya menangis apabila saya mahu menangis, ketawa apabila saya mahu ketawa, dan marah apabila saya mahu marah.

Dia menyambung,

Walaupun saya seorang yang perfeksionis apabila membuat muzik, saya bertolak ansur dengan segala-galanya selain itu. Walaupun saya makan kimbap atau hamburger setiap hari, saya tidak akan mempunyai sebarang aduan. Dari segi muzik, selain hip hop, saya mendengar banyak perkara yang mendamaikan. Di rumah, saya tidak menghidupkan TV dan hanya duduk diam dan tenang.

Mengenai rancangan temu bualnya “Showterview”, Jessi menjelaskan,

Jika tetamu saya malu, tidak berada dalam mood yang baik, takut atau malu, saya menyedarinya dan bertanya soalan yang sesuai untuk itu. Walaupun saya bukan MC yang terbaik, jika tetamu saya sentiasa gembira dan berseronok, saya berpuas hati dengan itu. Selepas kami selesai penggambaran, kami menjadi kawan.

jessi showterviewSementara itu, Jessi juga akan mengeluarkan single kerjasamanya bersama dengan Ed Sheeran dan Sun-mi untuk lagu “Shivers”, hari ini jam 5 petang!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERHerald Pop
Loading...