Utama Drama Korea Jeon Jongseo Ulas Watak Tokyo Dalam ‘Money Heist Korea’ Berbeza Dari Siri...

Jeon Jongseo Ulas Watak Tokyo Dalam ‘Money Heist Korea’ Berbeza Dari Siri Asal

jeon jongseo

Baru-baru ini, pelakon yang semakin meningkat naik Jeon Jong-seo, telah terlibat dengan satu temu bual di mana dia mengulas lebih mengenai siri “Money Heist – Joint Economic Area”.

Pertama sekali, Jeon Jong-seo menjelaskan tentang wataknya sebagai Tokyo dalam siri itu. Pelakon itu menggambarkan Tokyo dalam pembuatan semula Korea agak berbeza daripada siri asal. Dia juga mengatakan bahawa dia sudah tahu bahawa dia akan berlakon sebagai Tokyo apabila menerima tawaran peranan. Jelasnya,

Saya menonton rancangan asal. Saya mempunyai perasaan bahawa pengarah akan meletakkan saya sebagai Tokyo. Memandangkan watak asal adalah pengacau yang mencintai seseorang sama ada orang itu mencintainya atau tidak, saya mempunyai firasat bahawa saya akan memainkan watak itu, mengharapkan Tokyo versi Korea sama dengan watak asal. Namun, dia ternyata seorang yang lebih tenang dengan personaliti yang lebih pendiam.

jeon jongseo

Dalam pembuatan semula Korea, Tokyo telah diubahsuai menjadi seorang yang menyelesaikan masalah yang tidak dijangka. Pelakon itu mengulas,

Tingkah laku spontan Tokyo tidak memburukkan keadaan dalam pembuatan semula Korea. Dia terus mengikut arahan dan kepercayaan Profesor, yang merupakan perbezaan terbesar daripada siri asal.

Sementara itu, Bahagian 1 siri ini telah menerima reaksi pra-kontra daripada ramai penonton. Mengenai ini, Jeon Jong-seo berkongsi pendapatnya,

Terdapat banyak komen yang baik, tetapi banyak juga komen negatif. Memandangkan ia baru sahaja dikeluarkan, saya akan mengambil sedikit masa untuk memikirkan apa yang berlaku. Apabila penggambaran selesai, saya fikir, ‘Mungkin saya sepatutnya melakonkan watak itu mengikut gaya saya’ tetapi, ia masih sangat menarik dan bermakna untuk bekerja dengan ramai pelakon terkemuka dalam siri ini.

jeon jongseo money heist

Menjadi kan watak Tokyo yang dimainkan oleh Jeon Jong-seo dalam “Money Heist” versi Korea?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewspim
Loading...