Utama Drama Korea Jalan Cerita Seronok, Seolhyun Ulas ‘Chemistry’ Dengan Lee Kwangsoo Dalam ‘The Killer’s...

Jalan Cerita Seronok, Seolhyun Ulas ‘Chemistry’ Dengan Lee Kwangsoo Dalam ‘The Killer’s Shopping List’

seolhyun lee kwangsoo

Siapa yang dah teruja untuk tonton gandingan antara Lee Kwang-soo dan Seol-hyun dalam “The Killer’s Shopping List”?

Menjelang tayangan perdana yang akan datang, Seol-hyun bercakap tentang wataknya dalam drama tvN baharu “The Killer’s Shopping List”! Untuk pengetahuan, drama ini membawa kisah yang berlaku apabila satu mayat misteri dijumpai berdekatan sebuah flat di pinggiran Seoul. Kisah misteri dan komedi bermula dengan sekeping resit pasar raya.

Seol-hyun akan membintangi sebagai teman wanita Ahn Dae-sung (Lee Kwang-soo), Do Ah-hee, seorang pegawai polis yang bersemangat yang hanya meminati teman lelakinya dari usia yang sangat muda. Apabila ditanya mengapa dia memilih untuk membintangi drama itu, Seol-hyun menjawab,

Kisah mencari pembunuh menggunakan resit adalah menarik. Do Ah-hee seorang yang profesional di tempat kerja, dan dia mempunyai tujuan yang jelas untuk melindungi Dae-sung dan kawasan kejiranannya, jadi saya mendapati dia sangat menawan.

tvn murderer's shopping list

Kemudian, Seol-hyun turut menyentuh soal ‘chemistry’nya dengan Lee Kwang-soo dan Jin Hee-kyung dalam drama ini, sambil berkata,

Kedua-dua pelakon senior itu menjaga saya dengan baik, jadi kami membuat penggambaran dengan suasana dan kerja berpasukan yang terbaik.

Dia menambah,

Hee-kyung sunbae selalu menyuruh saya melakukan semua yang saya mahu lakukan di set. Dia menerima semua idea yang saya sediakan atau fikirkan semasa penggambaran, jadi saya dapat berlakon dengan mudah. Kwang-soo sunbae pula sentiasa menjadikan suasana set drama itu selesa. Dia mendengar kebimbangan saya tentang lakonan, dan kami sentiasa membincangkan setiap babak semasa menciptanya.

Seol-hyun mengakhiri temu bual dengan berkongsi perkara penting dalam drama itu. Dia menjelaskan,

Semua watak adalah dua hala. Selain mencari pembunuh, setiap watak mempunyai rahsia. Tolong lihat proses bagaimana mereka menemui pembunuh dan cara rahsia mereka terbongkar.

seolhyun tvn murderer's shopping list

Jangan lupa tonton “The Killer’s Shopping List” yang akan mula ditayangkan pada 27 April ini di tvN dan Viki!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi. 

SUMBEROsen
Loading...