IU & Park Seojoon Akan Ke Eropah Bulan Mac Ini Bagi Penggambaran Filem ‘Dream’

iu park seojoon dream

Filem “Dream” arahan Lee Byung-heon akan memulakan penggambaran di Eropah pada bulan Mac ini!

Menurut Ten Asia, pasukan “Dream” akan menuju ke Eropah pada bulan Mac tahun ini bagi menyambung penggambarannya. Pada asalnya, “Dream” telah mempertimbangkan penggambaran di luar negara pada tahun lepas, tetapi ianya terpaksa ditangguhkan berikutan isu COVID-19 dan penjadualan para pelakon.

Sementara itu, “Dream” menceritakan kisah yang menggembirakan tentang pemain bola sepak yang berada dalam krisis terbesar dalam kariernya, dan pasukan kebangsaan khas yang tidak pernah menyentuh bola sepak sebelum ini. Bersama-sama, mereka akan mencuba untuk Piala Dunia Gelandangan. Memandangkan filem itu mengisahkan tentang Piala Dunia Gelandangan, penggambaran di luar negara adalah satu kemestian. Filem ini telah memulakan penggambaran pada bulan Mei tahun lepas, dan menamatkan semua penggambaran di Korea menjelang November.

dream korean film

Dikatakan bahawa pengarah Lee Byung-heon baru-baru ini juga telah menuju ke Eropah untuk melihat lokasi penggambaran. Para pelakon bagi filem ini Park Seo-joon, IU, Kim Jong-soo, Go Chang-suk, Lee Hyun-woo, dan ramai lagi, bakal berangkat ke Eropah pada bulan Mac.

Nantikan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply