Utama Filem Korea Filem Pengarahan Lee Jungjae Bakal Debut Ogos Ini

Filem Pengarahan Lee Jungjae Bakal Debut Ogos Ini

lee jungjae

Filem “The Hunt” telah disahkan tarikh pelancaran tayangan domestiknya pada bulan bulan Ogos malah, poster dan trailer rasmi turut dilancarkan buat kali pertama.

“The Hunt” yang merupakan debut filem oleh Lee Jung-jae yang sebelum ini berjaya membawa sindrom secara global dengan siri asal Netflix “Squid Game”. Pelakon popular seperti Jung Woo-sung, Jeon Hye-jin, dan Heo Seong-tae juga telah disahkan bakal menyertai pengeluaran domestik pada 10 Ogos ini.

Filem “The Hunt” adalah merupakan drama aksi pengintipan yang berlaku ketika menghadapi insiden besar yang dipanggil ‘Operasi Pembunuhan No. 1 Korea’, di mana ejen Agensi Keselamatan Negara Park Pyong-ho iaitu lakonan Lee Jung-jae dan Kim Jeong-do lakonan Jung Woo-seong, yang mula curiga antara satu sama lain untuk mencari pengintip tersembunyi dalam organisasi.

Jemputan rasmi ke Anugerah Festival Filem Cannes ke-75 bukan sahaja menaikkan status pawagam Korea, tetapi juga jelas menampakkan kehadiran filem Korea kepada peminat filem di seluruh dunia.lee jung jae Poster rasmi yang dikeluarkan pada 21 Jun berjaya menarik perhatian sekaligus dengan watak kontras antara Park Pyong-ho, yang mengejar realiti apabila operasi besar gagal sebagai pengintip yang menceroboh dalam organisasi, dan Kim Jeong-do, yang mula menjejaki pengintip itu selepas menerima arahan daripada pihak atasan. Khususnya, Kim Jeong-do mengacukan pistol ke arah Park Pyong-ho dan mencipta satu situasi, menimbulkan rasa ingin tahu tentang jenis kejadian dua orang yang mengejar pengintip itu sambil meragui dan memandu dengan sengit berhadapan antara satu sama lain.

Dalam pada itu, barisan pelakon yang bakal tampil dalam filem ini bakal memberikan aksi yang memukau. Filem ini bakal meningkatkan jangkaan untuk konfrontasi dan tindakan sengit yang akan mendorong mereka untuk menyukai filem ini. Anda boleh menemui aksi yang hebat dan persembahan cemerlang oleh para pelakon dalam naratif yang dibina dengan hebat.

Nantikan okay!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERHankook Ilbo

Leave a Reply