Utama Drama Korea Drama ‘The One And Only’, Lakonan Joy RV, Ahn Eunjin Akan Berhenti...

Drama ‘The One And Only’, Lakonan Joy RV, Ahn Eunjin Akan Berhenti Penggambaran Buat Seketika

jtbc the one and only

Drama JTBC “The One and Only” dilaporkan akan memberhentikan penggambaran buat sementara waktu.

Pada 11 Januari, penerbit “The One and Only” mengumumkan bahawa kerana salah seorang kakitangannya disyaki menghidap COVID-19, drama itu telah menghentikan penggambaran, sementara menunggu keputusan ujian mereka. Pasukan produksi menyatakan,

Seorang ahli kru penggambaran disyaki menghidap COVID-19, jadi sehingga keputusan ujian mereka keluar, kami kini telah menghentikan penggambaran sebagai langkah berjaga-jaga.

jtbc the one and only

Sementara itu, “The One and Only” ialah drama percintaan baharu yang dibintangi oleh Ahn Eun-jin, Joy RED VELVET, dan Kang Ye-won sebagai tiga wanita sakit tenat yang bertemu di hospis. Mereka memutuskan bahawa sebelum mereka mati, mereka mahu mengalahkan seorang lelaki jahat sebelum mereka pergi, dan dalam percubaan mereka untuk berbuat demikian, Pyo In-sook (lakonan Ahn Eun-jin) akhirnya bertemu dengan satu-satunya orang yang paling berharga dalam hidupnya Min Woo-cheon (lakonan Kim Kyung Nam).

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERStar News
Loading...