Utama K-Pop “Dia Sangat Menghormati” – Wheein MAMAMOO Ulas Tentang Ravi VIXX Sebagai CEO...

“Dia Sangat Menghormati” – Wheein MAMAMOO Ulas Tentang Ravi VIXX Sebagai CEO Agensi Kini

wheein mamamoo ravi vixx

Pada episod terbaru program “Yoo Hee Yeol’s Sketchbook”, Wheein MAMAMOO bercakap tentang bagaimana rasanya mempunyai Ravi VIXX sebagai CEO!

Wheein telah muncul sebagai tetamu pada episod 4 Februari rancangan bual bicara muzik KBS, di mana dia mempersembahkan lagu solo baharunya “Make Me Happy” dan berbual dengan hos Yoo Hee-yeol.

Tahun lalu, Wheein adalah satu-satunya ahli MAMAMOO yang memilih untuk berpisah dengan agensi RBW berikutan kontrak yang tamat. Beberapa bulan kemudian, dia secara rasmi menandatangani dengan THE L1VE, sebuah agensi baharu yang diasaskan oleh Ravi, yang turut menempatkan Ailee. Ketika berbual, Yoo Hee-yeol bertanya kepada Wheein mengenai Ravi yang merupakan CEO bagi THE L1VE,

CEO label baharu anda ialah Ravi. CEO Ravi macam mana?

Wheein menjawab,

Dia sangat bertimbang rasa dan menghormati. Dia membuat orang berasa selesa. Dia memberi saya suasana yang sangat mesra dan akrab, seolah-olah dia adalah seseorang yang saya kenali sejak sekian lama. Dia melayan orang lain dengan sangat baik.

wheein mamamoo the l1ve

Ketika ditanya sama ada Ravi membantu dengan kerja artisnya, Wheein berkongsi,

Anda tahu butiran yang sangat kecil yang orang tidak jangkakan akan diberi perhatian? Perkara seperti susunan fon, penempatan foto, saiz teks dan gambar, perkara-perkara semacam itu. Dia juga terlibat dalam membuat keputusan dan membincangkan butiran kecil itu.

Selain itu, Wheein juga berkongsi sebab dia memutuskan untuk menukar agensi, dia menjelaskan,

Termasuk masa ketika saya menjadi pelatih, saya telah menghabiskan lebih 10 tahun di tempat yang sama di agensi saya sebelum ini. Saya rasa saya berada pada saat di mana saya perlu disegarkan dengan perkara baharu dalam persekitaran baharu dan menyegarkan.

Wheein juga turut menyanyikan lagu cover “Fever”, lagu asal oleh Park Jin-young. Dengarkan di atas!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERYouTube
Loading...