Utama Celebrity News “Dia Je Nak Kawan Dengan Saya..” – Mangsa Buli Di Sekolah Dedah...

“Dia Je Nak Kawan Dengan Saya..” – Mangsa Buli Di Sekolah Dedah Kebaikan Park Bogum

park bogum

Selepas “The Glory”, nampaknya ada ramai mangsa keganasan sekolah yang tampil buka suara.

Terbaru pada 8 Februari, satu siaran yang ditulis oleh mangsa keganasan sekolah melibatkan Park Bo-gum, telah dimuat naik di komuniti dalam talian Korea.

Dalam entri tersebut, A menyatakan bahawa dia dan Park Bo-gum adalah rakan sekelas di sekolah menengah. Dia menjelaskan,

Saya berada di Kelas 14 yang sama dengan Park Bo-gum pada tahun pertama. Saya adalah orang yang dipinggirkan dalam kelas pada masa itu. Saya dibuli oleh semua orang tetapi Bo-gum adalah satu-satunya yang berkawan dengan saya. Saya masih ingat masa itu. Saya sangat bersyukur.

Tambah A lagi,

Kemudian, walaupun selepas menjadi pelajar sekolah menengah, saya bersyukur kerana dia sentiasa mengenali saya dan mengingati saya setiap kali saya lalu. Selepas Bo-gum berjaya sebagai pelakon, saya juga sangat gembira. Sama seperti awak seorang sahaja dalam kelas saya yang tidak membuli saya, saya akan sentiasa berada di pihak awak Park Bo-gum, walaupun orang di dunia ini mengutuk awak.

park bogum

Selepas melihat perkongsian itu, ramai netizen kagum dengan peribadi Park Bo-gum dan turut menulis komen,

Saya sentiasa tahu dia seorang yang baik.

 

Bukan sahaja mempunyai wajah yang kacak, tetapi hatinya juga baik.

 

Dia sempurna.

Patutlah ramai sayang Park Bo-gum!

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

SUMBERWikitree
Loading...