Utama Gossip “Dia Dah Dewasa..” – Netizen Risau Lihat Skirt Pendek Nayeon Di Konsert,...

“Dia Dah Dewasa..” – Netizen Risau Lihat Skirt Pendek Nayeon Di Konsert, Tapi Peminat Tampil ‘Back Up’

nayeon twice

Peminat pasti tahu bahawa TWICE sedang melakukan konsert jelajah dunia mereka kini.

Meskipun teruja dengan persembahan kumpulan itu namun, peminat nampaknya kurang senang melihat pakaian yang digayakan Na-yeon ketika persembahan solonya untuk lagu “POP”.

Khususnya, wanita itu tampil dengan baju putih dengan skirt yang sangat pendek, dan tidak menutupi seluar pendek (safety shorts) yang dipakai di bahagian dalam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ɴᴀʏᴇᴏɴ (@nayeonynyfans1)

Meskipun ada yang meluahkan rasa risau mereka namun, ada juga yang merasakan bahawa mungkin Na-yeon sendiri yang setuju untuk memakai skirt berkenaan.

Antara komen yang ditulis,

Dia dah 28 tahun, biar lah dia nak pakai apa pun.

 

Saya pasti dia boleh suarakan kepada penggaya apa yang dia nak atau tak nak pakai.

 

Dia dah dewasa jadi, dia mempunyai hak untuk pakai apa sahaja yang dia mahu.

Hmm..apa pendapat korang pula?

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 

SUMBERInstiz
Loading...