Utama Tempatan “Dapat Dia Pun Jadilah” – Pengguna TikTok Indonesia Jadi Perhatian Dek Mirip...

“Dapat Dia Pun Jadilah” – Pengguna TikTok Indonesia Jadi Perhatian Dek Mirip Kim Seonho

kim seonho indonesia

Antara pelakon Korea sekarang, rasanya Kim Seon-ho merupakan nama yang sering menjadi sebutan ramai kini. Bukan sahaja di Korea, malah peminat K-Drama antarabangsa pun asyik menyebut pasal dirinya sahaja.

Mula menempa nama sebagai hero kedua dalam “Start-Up”, pelakon lelaki berusia 35 tahun itu semakin menjadi dambaan ramai kerana wataknya yang ‘sporting’ dan baik di dalam “Hometown Cha Cha Cha” sebagai Hong Du-shik.

Nescaya ramai sahaja yang berharap agar bertemu dengan lelaki sekacak Kim Seon-ho dan mungkin sebab itulah seorang pengguna TikTok daripada Indonesia bernama Adi Alhasni menerima perhatian ramai kerana wajahnya yang dikatakan mirip pelakon lelaki itu.

@adialhasnihampur ke pergok orang🤣🤣♬ suara asli – tio_sonik_🌟🌟_ – tio_sonik_⭐⭐_

Bukan sahaja gaya rambut malah kedudukan lesung pipit di pipinya itu membuatkan iras muka mereka nampak lebih mirip.

Menjengah ke ruangan komen, kebanyakan daripadanya langsung tidak menyembunyikan perasaan mereka yang terkesima kerana wajahnya yang sama seperti Kim Seon-ho. Malah ramai yang tak segan mahu jadikannya sebagai kekasih kerana tidak mampu untuk mendapatkan pelakon sebenar itu.kim seonho indonesiaMalah Adi dilihat memuat naik sebuah video bagi mempromosikan produk kecantikan daripada Indonesia yang melantik Kim Seon-ho sebagai dutanya.

@adialhasniga bohong ini serum bgus bngt @everwhite.id ##everwhite ##everlastingbeauty♬ Wali Yank by Iyuz misterius – Iyuz misterius

Dia juga bersetuju dengan komen yang mengatakan sekiranya menggunakan serum itu pasti akan kelihatan seperti Kim Seon-ho.kim seonho indonesia

Korang rasa mirip tak muka mereka?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter, Instagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply