Utama K-Pop Cipta Rekod Baharu, Konsert SMTOWN ‘SMCU Express At Kwangya’ Raih 51 Juta...

Cipta Rekod Baharu, Konsert SMTOWN ‘SMCU Express At Kwangya’ Raih 51 Juta Penonton Seluruh Dunia

SM Town Live 2022: SMCU Express at Kwangya

‘SM Town Live 2022: SMCU Express at Kwangya’ dilaporkan mengumpul lebih 51 juta penonton di seluruh dunia!

Pada 1 Januari, SM Town Live 2022, yang disiarkan secara langsung secara percuma, telah memperoleh lebih 51 juta penonton di seluruh dunia, menurut laporan rasmi pada 2 Januari. Memandangkan konsert SM Town Live 2022 terdiri daripada persembahan kelas tinggi daripada artis SM yang berbeza, tidak hairanlah terdapat ramai orang yang menonton.

Dengan jumlah penonton melebihi 51 juta, konsert SM Town 2022 Live kini memegang konsert dalam talian Korea yang paling banyak ditonton, memecahkan rekod mereka sendiri yang sebelum ini dipegang oleh SM Town Live ‘Culture Humanity’ pada 2021.

SM Town Live 2022: SMCU Express at Kwangya

Sementara itu, album musim sejuk SM Entertainment, ‘2021 Winter SMTOWN: SMCU EXPRESS’, yang dikeluarkan pada bulan Disember, telah melebihi 410,000 jualan. Ini menjadikannya rekod jualan tertinggi daripada semua album SMTOWN, sekali lagi membuktikan kekuatan SM. Album ini juga merupakan album SMTOWN pertama yang dikeluarkan sejak 2011. Artis yang menyertai album ini termasuk Kangta, BoA, TVXQ, SUPER JUNIOR, Onew, Key, dan Min-ho SHINee, Kai EXO, RED VELVET, NCT, AESPA, dan banyak lagi untuk sejumlah 10 trek.

Siapa kat sini peminat tegar artis-artis SMTOWN?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports World
Loading...