Utama Celebrity News ChoA, Bekas Ahli CRAYON POP Umum Bakal Kahwin Disember Ini

ChoA, Bekas Ahli CRAYON POP Umum Bakal Kahwin Disember Ini

CRAYON POP CHOA

ChoA, bekas ahli kumpulan CRAYON POP telah mengumumkan bahawa dia akan berkahwin!

ChoA atau nama sebenarnya Heo Min-jin, yang kini aktif sebagai seorang YouTuber, wartawan TV dan pelakon muzikal telah mengejutkan peminat dengan pengumumannya di akaun Instagram miliknya, bahawa dia akan berkahwin.

Dilaporkan bahawa tunang ChoA adalah ahli perniagaan bukan selebriti, 6 tahun lebih tua daripadanya. Perkahwinan pasangan itu akan berlangsung pada 25 Disember tahun ini pada Hari Krismas.

crayon pop ChoA kahwinAgensi perancang perkahwinan Happy Married Company juga telah mendedahkan gambar perkahwinan cantik ChoA, dan teman lelaki bukan selebritinya pada hari ini, mengucapkan tahniah kepada pasangan itu atas majlis mereka yang akan datang.

ChoA telah memuat naik gambarnya memakai gaun perkahwinan yang menawan dengan kapsyen,

Ini mungkin tiba-tiba, tetapi saya telah memutuskan untuk berkahwin dengan orang yang saya temui secara serius sekarang! Dia adalah orang yang sangat berharga bagi saya, seseorang yang mengisi kekurangan saya dan saya perlu banyak belajar daripadanya. Setelah mengesahkan perasaan antara kami untuk hidup bersama seumur hidup, kami merancang untuk mengadakan majlis perkahwinan kami pada Disember ini.

Wah, tahniah ChoA dan pasangan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMBN
Loading...