Utama K-Pop Cha Eunwoo ASTRO Diuji Positif COVID-19

Cha Eunwoo ASTRO Diuji Positif COVID-19

cha eunwoo

Cha Eun-woo telah disahkan positif COVID-19.

Pada 18 Mac, agensi ASTRO Fantagio Entertainment telah mengeluarkan kenyataan mengenai keputusan positif COVID-19 Cha Eun-woo. Berikut adalah kenyataan yang dikeluarkan:

Hello, ini Fantagio.

Hari ini, Cha Eun-woo menjalankan ujian pantas pra-emptif kerana tidak sihat, dan keputusan ujiannya kembali positif.

Pada masa ini, dia tidak mempunyai simptom lain selain simptom selsema ringan dan akan memberi tumpuan kepada rawatan dan pemulihan mengikut garis panduan pihak berkuasa kesihatan.

Akibatnya, sukar untuk Cha Eun-woo mengambil bahagian dalam jadualnya buat masa ini dan kami akan memaklumkan anda tentang jadualnya pada masa hadapan apabila dia telah dibebaskan daripada kuarantinnya.

Kami meminta pemahaman anda bahawa kami mungkin telah menyebabkan sesetengah orang bimbang dan kami akan terus melakukan usaha terbaik kami untuk memastikan artis kami dapat memulihkan kesihatan mereka, kerana kami percaya kesihatan artis dan kakitangan kami adalah keutamaan. Kami akan mematuhi garis panduan pihak berkuasa kesihatan.

Terima kasih.

cha eunwoo

Semoga cepat sembuh.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERTwitter
Loading...