Utama K-Pop BTS Jadi Artis Pertama Jual Tiket Tertinggi Untuk 4 Hari Konsert Di...

BTS Jadi Artis Pertama Jual Tiket Tertinggi Untuk 4 Hari Konsert Di SoFi Stadium LA

bts los angeles concert

BTS telah mencipta rekod Stadium SoFi baharu!

Konsert luar talian BTS “BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” sedang berlangsung di Stadium SoFi untuk 4 pertunjukan pada 27 November, 28 November, 1 Disember dan 2 Disember.

Christy Castillo Butcher, Naib Presiden Kanan Pengaturcaraan Stadium SoFi, mendedahkan pada 29 November,

Kami sangat gembira kerana konsert pertama BTS yang bersejarah di A.S. sejak 2019 diadakan di Stadium SoFi. BTS menjual empat pertunjukan buat kali pertama dalam sejarah Stadium SoFi. Konsert ini mencapai jualan tiket tertinggi di kalangan mana-mana konsert yang diadakan oleh satu kumpulan atau artis di Stadium SoFi.

bts los angeles concert SoFi stadiumTerletak di Inglewood, California, Stadium SoFi telah dibuka pada September 2020. Apabila digunakan sebagai tempat untuk konsert atau acara, Stadium SoFi biasanya mempunyai kapasiti maksimum 100,000 tempat duduk. Walau bagaimanapun, beberapa tempat duduk tidak tersedia untuk konsert BTS, kerana skrin besar yang diletakkan di belakang pentas, menjadikan bilangan maksimum tempat duduk yang tersedia menjadi kira-kira 50,000.

Konsert itu juga sedang disiarkan secara langsung di Teater YouTube, yang mempunyai kapasiti 6,400 tempat duduk. Christy Castillo Butcher berkongsi,

Ini juga kali pertama konsert secara langsung dan strim langsung Teater YouTube berlangsung serentak.

BTS PTD STAGE IN LA

Tahniah BTS!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERhttps://entertain.naver.com/read?oid=417&aid=0000759257
Loading...