Utama K-Pop Baru 7 Hari Debut, IVE Berjaya Menang Acara Muzik Dengan ‘Eleven’

Baru 7 Hari Debut, IVE Berjaya Menang Acara Muzik Dengan ‘Eleven’

IVE eleven

Kumpulan gadis IVE yang baru diperkenalkan telah mencapai kejayaan yang mengagumkan!

Kumpulan gadis rookie 2021 terus menarik perhatian netizen dengan pencapaian kumpulan itu dengan “ELEVEN”, membuktikan mereka adalah salah satu kumpulan generasi keempat yang sedang meningkat pesat.

IVE membuat debut mereka pada 1 Disember dengan album tunggal “Eleven”, dan telah memukau peminat seluruh dunia dengan bakat dan lagu mereka yang luar biasa! Kumpulan itu telah menarik perhatian ramai peminat sebelum mereka debut lagi, kerana dua bekas ahli IZ*ONE, Yu-jin dan Won-young, juga merupakan ahli IVE.

ive eleven first win

Pada rancangan “Show Champion” minggu ini, IVE berjaya membawa pulang trofi dengan single terbaru mereka “ELEVEN”, menandakan kemenangan pertama kumpulan itu.

Dengan ini, IVE memecahkan rekod ITZY iaitu 9 hari dan menjadi kumpulan gadis terpantas dalam sejarah pernah meraih kemenangan pertunjukan muzik pertama mereka selepas debut, iaitu dalam masa 7 hari sahaja!

Tahniah IVE!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERYouTube
Loading...