Utama Drama Korea Baru 3 Hari Ditayangkan, ‘The World Of The Married’ Lompat Ke No...

Baru 3 Hari Ditayangkan, ‘The World Of The Married’ Lompat Ke No 1 Ranking Top 10 Netflix Malaysia

top 10 ranking netflix di malaysia

Meskipun sudah berbulan menamatkan tayangan tetapi nampaknya api populariti “The World Of The Married” masih lagi marak. Ternyata ramai yang sebenarnya suka dengan elemen pengkhianatan dalam perkahwinan yang ditonjolkan dalam premis ini.

Kalau anda nak tahu, kisah ini menampilkan Ji Sun-woo (Kim Hee-ae) yang merupakan seorang doktor perubatan keluarga. Mempunyai seorang suami, Lee Tae-oh (Park Hae-joon) dan seorang anak lelaki, kehidupan wanita ini adalah sangat sempurna. Tetapi panas tidak sampai ke petang apabila wanita hebat ini telah dikhianati oleh suaminya sendiri serta orang terdekat.

kesudahan the world of the married

Mungkin sebelum ini agak susah bagi penonton untuk menonton kesemua 16 episod drama hebat ini secara ‘halal’ tetapi kini tidak lagi! Ini kerana laman penstriman popular iaitu Netflix telah pun memasukkan kesemua 16 episod drama tersebut di lamannya bermula Jumaat lepas (28 Ogos).

Baru sahaja 3 hari ditayangkan, “The World Of The Married” berjaya membuktikan kepopularitiannya apabila berjaya memanjat ke tangga teratas ranking 10 naskhah popular di Netflix. Hebat kan?

top 10 ranking netflix di malaysia

Malahan K-Drama lain turut mendominasi ranking tersebut apabila drama lakonan Song Ji-hyo, “Was It Love?” duduk selesa di tangga kedua manakala drama “It’s Okay To Not Be Okay” masih lagi mampu berada di tangga ke-3 meskipun sudah hampir 3 minggu menamatkan tayangan.

Dahsyat betul penangan “The World Of The Married”! Betul apabila ada yang cakap drama matang ini merupakan antara naskhah terunggul untuk tahun 2020 ini.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Loading...