Utama Drama Korea Bantu Ibu Bapa Jual Dadah, ‘Boys Flight’ Lakonan Won Jian & Yoon...

Bantu Ibu Bapa Jual Dadah, ‘Boys Flight’ Lakonan Won Jian & Yoon Chanyoung Bakal Tayang Mac Ini

seezn boys flight

Drama baharu “Boys Flight” bakal menemui penonton Mac ini!

“Boys Flight” ialah drama noir yang dibintangi oleh Won Ji-an, Yoo Chan-young, Yoon Hyun-soo, Han Se-jin dan Yang Seo-hyun, akan membawa kisah tentang seorang gadis berusia 18 tahun yang digunakan oleh ibu bapanya sebagai alat mengangkut dadah.

Won Ji-an, yang menunjukkan lakonan menarik melalui siri Netflix “D.P”, akan memegang watak Kyung Da-jeong, seorang gadis berusia 18 tahun yang dibesarkan sebagai alat pengangkutan dadah. Kyung Da-jeong ialah watak yang mempunyai banyak cerita yang pergi menghantar barang seperti yang diarahkan oleh ibu bapanya yang miskin, dan kemudian bersembunyi di kawasan luar bandar apabila rancangannya menjadi tersilap.

Yoon Chan-young pula memainkan watak Gong Yun-tak, yang mempunyai segala-galanya dari rupa hingga keperibadian. Gong Yun-tak adalah ketua keluarga yang sebenar yang menjaga bapanya, adik lelakinya yang masih remaja, dan anak bongsu di tadika. Yoon Hyun-soo, yang mempamerkan daya tarikannya dalam drama “Racket Boys”, memegang watak sebagai Gong Yun-jae, adik kepada Gong Yun-tak. Kyung Da-jeong akan bertemu Yun-tak, seorang lelaki dan rakan-rakannya di luar bandar.

seezn boys flight

“Boys Flight”, di mana semua pelakon muda ini berkumpul, diharapkan dapat menyampaikan emosi menyentuh hati melalui perjuangan kanak-kanak yang hidup sambil bergelut mencari kehidupan normal seorang 18 tahun.

Drama ini telah mula dijadualkan untuk keluaran pada 25 Mac ini di Seezn. Nantikan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi. 

SUMBERHerald Pop
Loading...