Utama Gossip “Ayat Tak Habis, Nampak Gementar.. ” – Peminat Sangsi Lihat Kelakuan Aneh...

“Ayat Tak Habis, Nampak Gementar.. ” – Peminat Sangsi Lihat Kelakuan Aneh G-Dragon Kini

g-dragon

Dah lama rasanya tak dengar khabar mengenai G-Dragon kan?

Baru-baru ini, lelaki itu telah menyertai satu temubual dengan majalah Elle Korea dan berkongsi pelbagai cerita mengenai kehidupan peribadinya. Apabila ditanya mengenai prinsip yang dipegang teguh olehnya, jawab ahli BIG BANG itu,

Saya tak endah pun. Prinsip saya ialah tidak mempunyai prinsip.

Tambahnya,

Saya berasa bertuah kerana tidak terperangkap dalam satu rangka tetap di mana saya boleh bergerak bebas dengannya. Sama seperti fesyen dan muzik.

g-dragon

Walaupun dia kelihatan menjawab dengan jujur namun peminat menebak bahawa terdapat perubahan pada kehidupan dan perasaan G-Dragon. Ada yang meluahkan kerisauan, “Dia sepertinya tak mampu menghabiskan ayat penuh dan nampak tak stabil”, “Nada dan gerak gerinya seperti tak tentu arah”, “Dia stres ke?”, “Dia nampak gementar”, dan banyak lagi.

Pun begitu, segelintir peminat lain yang tak perasan mengenai kelakuan G-Dragon. Katanya, dia kelihatan sama sahaja dengan dirinya yang sebelum ini dan mungkin perasaan peminat lain yang terlebih sensitif sahaja.

Nampak okay je G-Dragon..

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERInsight
Loading...