Utama Rancangan Hiburan “Ayah Tegas Dengan Saya..” – Terus Popular Lepas Debut, Lee Hyori Dedah...

“Ayah Tegas Dengan Saya..” – Terus Popular Lepas Debut, Lee Hyori Dedah Waktu Sukar Ketika Kecil

lee hyori

Baru-baru ini, penyanyi popular Lee Hyo-ri telah bercerita tentang zaman kanak-kanaknya yang sukar.

Pada 31 May, Lee Hyo-ri telah menjadi tetamu dalam program MBC “Tteokbokki Brothers”. Ketika sedang berbual, dia ditanya tentang apa pelannya yang seterusnya. Jawabnya,

Saya tidak pernah benar-benar membuat rancangan. Saya telah menjadi seorang ‘superstar’ selepas membuat penampilan sulung, tetapi hidup saya tidak begitu indah sebelum itu. Malah, ia sangat sukar.

Dia meneruskan,

Itulah cara saya berfikir bahawa hidup ini adil. Memandangkan saya mengalami zaman kanak-kanak yang sukar, saya percaya saya menjalani kehidupan yang selesa ini sebagai balasan. Saya menjalani kehidupan yang sangat bersyukur yang saya akan berasa buruk untuk bermimpi tentang sesuatu lagi.

lee hyori

Kemudian, Lee Hyo-ri menceritakan tentang zaman kanak-kanaknya. Katanya,

Ibu bapa saya mempunyai saya dan tiga adik beradik saya di luar bandar. Kemudian, mereka berpindah ke Seoul dengan hanya 500 won di tangan mereka. Ia adalah sedikit wang untuk kami berenam.

Lee Hyo-ri juga turut berkongsi bahawa ketika dia kecil, dia amat takut kepada ayahnya. Jelasnya,

Dia tegas kepada kami semasa kami muda. Apabila dia marah, dia sering memukul saya juga. Saya fikir ia adalah kerana dia mempunyai banyak kemarahan dan kekecewaan. Dalam fikiran, kerana kehidupan di Seoul tidak mudah. ​​Jadi, saya memahami dia dalam satu cara.

lee hyori

Dia menambah,

Bukannya saya membencinya kerana itu. Saya sayangkan dia, tetapi saya mempunyai parut di satu bahagian hati saya yang dia berikan kepada saya.

Semuanya berjaya menjadikan Lee Hyo-ri kekal tabah dan cekal seperti kini.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewsen
Loading...