Utama K-Pop APRIL Tulis Surat Tulisan Tangan Buat Peminat Selepas Umum Bubar

APRIL Tulis Surat Tulisan Tangan Buat Peminat Selepas Umum Bubar

APRIL bubar

Semalam, satu berita sedih telah dikeluarkan apabila APRIL diumumkan secara rasmi bubar.

april bubar
ARTIKEL BERKAITAN APRIL Secara Rasmi Bubar

Tidak lama selepas menyampaikan berita mengenai pembubaran rasmi APRIL pada 28 Januari, ahli-ahli APRIL bercakap dengan peminat mereka melalui surat tulisan tangan, di mana mereka meluahkan perasaan selepas berita tentang pembubaran kumpulan. Pertama sekali Chae-kyung, iaitu ketua kumpulan APRIL, yang menyertai pasukan setahun selepas penampilan sulung mereka. Tulisnya,

APRIL disband

Pada tahun ketiga saya di sekolah menengah pada tahun 2011, saya datang ke Seoul sendirian dan memasuki DSP Media, sebuah syarikat yang telah menjadi seperti keluarga kepada saya. Sejak itu, saya telah berlari dengan pantas ke hadapan ke arah impian saya untuk menjadi penyanyi, dan sepanjang perjalanan, saya bertemu pasukan yang berharga. Saya sangat gembira dapat bertemu dengan ahli saya, yang berkongsi impian yang sama dengan saya, dan peminat kami, yang sentiasa menunggu kami dan menyayangi kami tanpa syarat. Saya akui bahawa pergi dari Chae-kyung APRIL kepada hanya Yoon Chae-kyung, dan menghadapi hari-hari di hadapan saya, adalah menakutkan dan asing. Namun, sila berikan semangat kepada setiap daripada kami ahli APRIL semasa kami memulakan laluan baharu mulai sekarang.

Seterusnya Chae-won melahirkan rasa terima kasih dan permohonan maaf kepada peminat dalam suratnya.

Sejujurnya, saya tidak tahu perkara yang betul untuk dikatakan. Cuma yang terlintas di fikiran saya ialah perkataan ‘Terima kasih’ dan ‘Saya minta maaf’. Jumlah masa yang saya luangkan sebagai ahli APRIL, bersama peminat kami, sentiasa menjadi detik paling berharga dalam hidup saya, dan tidak kira berapa lama masa berlalu, ini tidak akan berubah. Saya tidak percaya bahawa ini adalah penamat. Berakhirnya satu perkara menandakan permulaan yang lain, dan saya berjanji bahawa saya akan sentiasa bersama anda semua.

Yena juga menulis buat peminat,

Saya rasa tidak senang menyapa anda semua dengan berita malang sebegitu. Mulai hari ini, saya akan meletakkan gelaran ‘APRIL’. Terdapat begitu banyak peristiwa yang membawa kepada keputusan ini, dan saya telah melalui banyak soalan. Saya sangat berterima kasih kepada anda semua kerana menghadiahkan saya dengan begitu banyak kenangan gembira setiap hari selama 7 tahun yang lalu. Saya tidak akan melupakannya.

APRIL disband

Jin-sol juga menulis,

Saya mahu melakukan semua yang berada dalam kuasa saya untuk melindungi nama APRIL, tetapi akhirnya, kami membuat keputusan ini selepas membuat kesimpulan bahawa sudah pasti masa untuk berakhir. Saya ingin mengucapkan terima kasih yang tulus kepada ahli-ahli kami, yang bertahan dengan saya selama 7 tahun, dan saya akan menyokong setiap daripada mereka dalam laluan masing-masing mulai sekarang. Saya mengakui bahawa saya takut, tetapi saya akan mengumpulkan keberanian saya dan mencari jalan saya sendiri mulai hari ini juga. Perpisahan ini sama sekali tidak kekal.

Na-eun juga menyiarkan surat tulisan tangannya yang ditujukan buat peminat. Na-eun menyiarkan surat itu di laman peminat rasmi kumpulan gadis itu dan menyampaikan perasaannya secara peribadi.

Hai, ini Na-eun APRIL. Saya teringat tujuh tahun yang saya habiskan sebagai Na-eun APRIL selepas debut pada Ogos 2015 dan memikirkan detik-detik yang saya habiskan bersama ‘Fineapple’ (nama kelab peminat). Saat itu benar-benar berharga dan sayang kepada saya. Sukar untuk diluahkan melalui tulisan pendek ini. Saya amat berterima kasih dan ingin mengucapkan terima kasih kepada ahli saya yang telah bersama saya selama tujuh tahun. Saya benar-benar mahu ahli saya gembira. Saya akan menjadi Lee Na-eun yang matang dan berusaha lebih selangkah demi selangkah.

APRIL bubar

Selamat maju jaya buat semua ahli APRIL.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERInstagram
Loading...