Utama K-Pop Apple Umum Kolaborasi Bersama SEVENTEEN

Apple Umum Kolaborasi Bersama SEVENTEEN

Kolaborasi Seventeen

Sebut sahaja SEVENTEEN pastinya ramai sudah boleh membayangkan kegilaan yang mereka cetuskan dalam dunia K-Pop dengan mempamerkan ketokohannya dalam pelbagai carta dan majlis anugerah di seluruh dunia.

seventeen

Namun pada kali ini, perhatian akan beralih tumpuan terhadap projek terbaharu mereka iaitu kolaborasi kumpulan Seventeen bersama Apple. Menurut sumber, Apple akan melancarkan satu projek kolaborasi bersama Seventeen namun maklumat lanjut masih belum didedahkan.

Apple akan melancarkan kolaborasi tersebut pada 7 April ini yang akan diadakan di cawangan terbesar Apple di Korea, iaitu Myeongdong. Acara kolaborasi tersebut turut menjemput pihak media di mana mereka boleh mendapatkan inti pati kolaborasi secara eksklusif dari pihak Apple dan Seventeen sendiri. Semua ahli kumpulan Seventeen juga dikhabarkan akan hadir ke acara tersebut dan membincangkan kolaborasi ini secara lebih terperinci.

seventeenTak sabar nak tahu kolaborasi mereka!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERIlgan Sports
Loading...