Utama Drama Korea Ahn Eunjin Ulas Tentang Drama ‘The One And Only’, Berlakon Dengan Joy...

Ahn Eunjin Ulas Tentang Drama ‘The One And Only’, Berlakon Dengan Joy RV & Banyak Lagi

Ahn Eunjin the one and only

Ahn Eun-jin bercakap tentang wataknya dalam drama JTBC akan datang “The One and Only”!

“The One and Only” ialah drama percintaan yang penuh emosi tentang tiga wanita yang sakit tenat yang bertemu di hospis. Mereka memutuskan bahawa sebelum mereka mati, mereka mahu mengalahkan seorang lelaki jahat sebelum mereka pergi, tetapi dalam percubaan mereka untuk menjatuhkan hanya satu orang, mereka akhirnya bertemu dengan orang yang paling berharga dalam hidup mereka.

Ahn Eun-jin membintangi drama itu sebagai Pyo In-sook, seorang wanita yang degil dan tidak sensitif, yang disahkan menghidap penyakit yang boleh mematikan. Berkongsi pendapatnya tentang perkara yang dia suka tentang drama itu, pelakon itu berkata,

Apabila saya mula-mula membaca skrip, saya ingat saya benar-benar terperangkap dalam membacanya kerana jalan cerita yang pantas.

Ahn Eunjin the one and onlyAhn Eun-jin juga menggambarkan wataknya, berkata,

Pyo In-sook adalah seseorang yang tidak tersentuh dengan emosinya sendiri, dan dia tidak belajar bagaimana untuk menjalin hubungan dengan orang lain.

Namun, ironisnya Pyo In-sook belajar banyak melalui proses menuju kematiannya sendiri. Nasib malangnya mula menjadi kurang malang apabila dia menemui cinta, persahabatan, keselesaan dan banyak lagi sepanjang perjalanan. Menggunakan frasa ‘menuju cahaya’ untuk menggambarkan kematian, aktres itu menyatakan bahawa nasib wataknya menghadapi kematian bukan sahaja harus ditafsirkan sebagai realiti yang menyedihkan, kerana ia adalah sesuatu yang dilalui oleh semua orang. Memetik baris tertentu daripada skrip, dia berkongsi,

Satu-satunya perbezaan ialah sama ada anda tahu bila anda akan mati atau tidak.

Menggambarkan persahabatan yang dibina Pyo In-sook dengan Kang Se-yeon (lakonan Kang Ye-won) dan Sung Mi-do (lakonan Joy RED VELVET), dia berkata,

Adegan menjadi lebih kaya dan berwarna apabila kami bertiga bersama. Kami benar-benar berseronok semasa penggambaran, dan suasananya sangat selesa. Kadang-kadang, saya lebih suka Mi-do dan Se-yeon daripada watak Min Woo-chun.

Ahn Eunjin the one and onlyAkhirnya, Ahn Eun-jin berkata kepada penonton,

Saya berharap perjalanan dan pengalaman Pyo In-sook yang menggembirakan apabila dia mendapati sesuatu yang benar-benar berharga, boleh menjadi masa yang memberikan anda keselesaan dan kedamaian.

Jangan lupa tonton “The One and Only” pada 20 Disember ini!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewsen
Loading...