“50 Tahun?” – Lee Dongwook Kongsi Ciri Wanita Idaman & Bila Mahu Berkahwin

Sudah pun berusia 40-an, ramai yang menantikan masa Lee Dong-wook untuk menamatkan zaman bujangnya.

Dalam saluran YouTube ‘Studio Waffle’ baru-baru ini, pelakon berkulit cerah itu telah menjadi tetamu untuk program “Turkids On The Block”.

Apabila ditanya mengenai ciri wanita idamannya,

Tiada perkara tetap yang dipanggil sebagai ciri fizikal idaman. Saya sedikit terpikat kalau ada wanita yang kelihatan sesuai berambut pendek.

lee dongwook

Mengenai soalan ‘Awak percaya tak cinta yang ditakdirkan?’, jawabnya,

Saya selalau terfikir alangkah baiknya kalau dapat berjumpa seseorang secara semula jadi, contohnya apabila pergi ke luar negara dan berada di dalam kapal terbang, ‘Kalau lah ada wanita seperti itu duduk di sebelah saya…’ Namun tak pernah sekali pun ia berlaku.

Kongsi pandangannya tentang perkahwinan,

Apa pun, dalam umur 50 tahun pastinya saya sudah lakukannya kan.

lee dongwook

Nak dekat 50 tahun dah Lee Dong-wook pun..

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply