Utama Gossip Terpalit Sekali Kes Buli Jisoo Kerana Rakan Baik, Netizen Tampil ‘Back Up’...

Terpalit Sekali Kes Buli Jisoo Kerana Rakan Baik, Netizen Tampil ‘Back Up’ Nam Joohyuk

nam joohyuk terpalit kes buli jisoo

Kalau anda nak tahu, pelakon Jisoo dan Nam Joo-hyuk sememangnya dikenali sebagai rakan baik sejak sama-sama membintangi drama “Scarlet Heart” pada tahun 2016.

Sentiasa melepak bersama-sama, nama Nam Joo-hyun tanpa sengaja terpalit dengan kontroversi kes buli Jisoo. Segelintir netizen mempersoalkan mengapa pelakon itu boleh berkawan dengan seseorang pembuli seperti itu.

nam joohyuk terpalit kes buli jisoo

Walaubagaimanapun, rata-rata netizen telah tampil dan ‘back-up’ Nam Joo-hyuk memandangkan isu ini tidak melibatkannya langsung.

nam joohyuk terpalit kes buli jisoo

Nam Joo-hyuk berjaya selepas melalui kehidupan yang sukar, jangan ganggu dia.

 

Selebriti kini mungkin sedang ketakutan, mereka tak boleh berkawan dengan sesiapa pun. Biarlah hanya orang baik yang berkecimpung dalam dunia seni. Sudah betul nak uruskan hubungan mereka.

 

Bukannya mereka berkawan daripada zaman sekolah pun. Mereka berkenalan semasa bekerja. jadi saya tak faham kenapa ada yang cakap mereka sama sahaja..? Bukannya Jisoo membuli semasa sudah dewasa.. dia ubah imejnya selepas menjadi pelakon dan pastinya Nam Joo-hyuk tak tahu mengenainya.

 

Saya suka Nam Joo-hyuk, tapi disebabkan Jisoo, dia terima tempiasnya. Nam Joo-hyuk nampak seperti seorang yang baik. Dia sangat naif dan baik dalam ‘Welcome Back To School’, jagan kacau dia. Bukan sahaja netizen tetapi dia juga merupakan mangsa.

Kenapalah Nam Joo-hyuk pula yang dipersalahkan..

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERWikitree
Loading...