Tamat Siaran, Pelakon ‘Work Later, Drink Now’ Luah Rasa Syukur Pada Penonton

work later drink now

Drama asal TVING “Work Later, Drink Now” telah sampai ke penghujungnya!

Berdasarkan webtoon, “Work Later, Drink Now” mengisahkan tentang tiga rakan yang suka keluar minum bersama selepas waktu kerja.

Lee Sun-bin membintangi sebagai Ahn So-hee, penulis rancangan pelbagai, Han Sun-hwa sebagai Han Ji-yeon, seorang pengajar yoga, Jung Eun-ji APINK sebagai Kang Ji-goo, seorang YouTuber origami dan Choi Si-won SUPER JUNIOR sebagai Kang Book-goo, rakan sekerja Ahn So-hee dan merupakan pengarah penerbitan rancangan pelbagai.

jung eunji lee sunbin hang suhwa Lee Sun-bin berkata,

Memandangkan ia adalah drama di mana kami bekerja keras untuk menjadikan setiap adegan boleh dikaitkan dan menghiburkan penonton, ia merupakan pengalaman yang sangat bermakna, dan satu pengalaman yang meninggalkan banyak perasaan yang berlarutan. Itulah sebabnya saya berasa sangat menyesal dan rindu. Walaupun ia adalah drama lakonan saya, sekarang setelah ia selesai ditayangkan, saya rasa saya akan merindui So-hee, Ji-yeon, dan Ji-goo.

Han Sun-hwa berkata,

Terima kasih kepada penonton, yang memberi kami begitu banyak kasih sayang sehingga ke penghujungnya. Kerana mereka menikmati dan menggemari drama itu, saya dapat merasakan ganjaran dalam memainkan watak Han Ji-yeon. Setiap saat yang saya habiskan untuk penggambaran bersama rakan sebaya adalah pengalaman yang menyeronokkan. Saya akan bekerja keras untuk menunjukkan imej yang baik tentang diri saya pada masa hadapan juga.

Jung Eun-ji berkata,

Disebabkan minat dan kasih sayang yang ditunjukkan untuk drama kami, saya dapat berehat sebagai pelakon kerana mengetahui bahawa kakitangan produksi, yang telah bekerja keras sepanjang tempoh penggambaran, akan berbangga dengan hasilnya. Saya mahu terus belajar sebagai pelakon dan akan menyambut semua orang dalam satu lagi projek yang bagus pada masa hadapan.

choi siwon work later, drink nowChoi Si-won berkata,

Terima kasih banyak atas cinta yang luar biasa. Saya gembira dapat bekerjasama dengan pelakon dengan ‘chemistry’ yang begitu hebat, kakitangan produksi yang mencipta persekitaran yang mesra, dan penulis serta pengarah yang mencipta watak tiga dimensi ini. Saya sangat berterima kasih kepada penonton dan selamat menyambut penghujung tahun yang hangat dan bahagia.

Selain itu, “Work Later, Drink Now” juga sedang dalam perbincangan untuk musim kedua!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply