Utama K-Pop Staf Positif COVID, KEP1ER Terpaksa Tunda Tarikh Debut Serta Aktiviti Promosi

Staf Positif COVID, KEP1ER Terpaksa Tunda Tarikh Debut Serta Aktiviti Promosi

KEP1ER

Debut kumpulan gadis KEP1ER yang telah dijadualkan pada 14 Disember ini, akan ditangguhkan.

Pada 5 Disember, agensi KEP1ER mendedahkan bahawa seorang kakitangan yang bekerja dengan kumpulan itu telah diuji positif COVID-19 pada hari sebelumnya. Akibatnya, semua aktiviti KEP1ER telah ditunda.

Berikut adalah kenyataan yang dikeluarkan:

Hello. Ini ialah Wake One Entertainment dan Swing Entertainment.

Kami memaklumkan anda bahawa artis kami KEP1ER, yang sedang bersiap untuk debut pada 14 Disember, akan menangguhkan rancangan promosi mereka.

Pada pagi 4 Disember, salah seorang kakitangan yang mengiringi KEP1ER disahkan positif COVID-19. Sebaik sahaja kakitangan menunjukkan simptom jangkitan yang mencurigakan, semua ahli telah diuji terlebih dahulu untuk COVID-19, dan mereka semua telah diuji negatif. Pada masa ini, ahli tidak menunjukkan sebarang gejala jangkitan seperti demam atau masalah pernafasan.

Semua kakitangan berkaitan telah menerima ujian COVID-19, dan tiada kes tambahan yang disahkan setakat ini. Semua mereka yang belum menerima keputusan mereka berada dalam pengasingan.

Untuk mengutamakan kesihatan dan keselamatan ahli dan kakitangan, kami telah menghentikan semua aktiviti yang dijadualkan, dan oleh itu jadual promosi KEP1ER akan ditangguhkan. Kami menyampaikan permohonan maaf kami kepada peminat yang menunggu penampilan sulung KEP1ER serta kakitangan yang berkaitan. Kami akan berkongsi satu lagi pengumuman pada masa hadapan mengenai penyambungan semula aktiviti mereka.

Kami akan mengambil semua langkah yang mungkin supaya artis dan kakitangan kami boleh bekerja dalam persekitaran paling selamat, dan kami akan mematuhi arahan dan protokol pihak berkuasa kesihatan dengan setia. Terima kasih.

KEP1ER tunda debut

KEP1ER ialah kumpulan gadis sembilan ahli yang ditubuhkan melalui program uji bakat Mnet “Girls Planet 999”. Kumpulan itu telah dijadualkan untuk menghadiri acara 2021 Mnet Asian Music Awards (MAMA) pada 11 Disember sebelum debut rasmi mereka pada 14 Disember, namun, ianya terpaksa dibatalkan.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports Kyunghyang
Loading...